Právě jsem publikoval článek: 2. část: Začátek sezóny v Rakousku a na Slovensku
Diskuse a komentáře k článku vítány.
Diskuse a komentáře k článku vítány.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jj, v pátek odpoledne jsem si šel zahrát. Na sobě resortní mikinu s logem. Na drivingu jsem potkal členy a cizince, všechny jsem zdravil a popřál hezkou hru. Za chvilku vidím, že cizinec už štráduje jamku za mnou. Mrknu do mobilu a ejhle, žádné odbavení. Tak jsem se na 7ce vydal v protisměru a takováto byla konverzace:Ale že by tohle byla budoucnost trvalá i v ČR? Samoodbavení přes zimu funguje, alespoň někde... ale jak znám tu morálku Čechů, tak nám to možná bude ještě chvilku trvat
Tak tohle je fakt smutnéJj, v pátek odpoledne jsem si šel zahrát. Na sobě resortní mikinu s logem. Na drivingu jsem potkal členy a cizince, všechny jsem zdravil a popřál hezkou hru. Za chvilku vidím, že cizinec už štráduje jamku za mnou. Mrknu do mobilu a ejhle, žádné odbavení. Tak jsem se na 7ce vydal v protisměru a takováto byla konverzace:
Já: Pěkný den, přeju hezkou hru. Koukám do odbavení a nevidím vás, něco se nepovedlo?
Cizinec: Já to zkoušel přes Týčko, ale nefunguje to.
Já: A zavolat jste zkoušel?
Cizinec: Ne...ale on by to stejně nikdo nezved, dyť je recepce zavřená.
Já: Takže jste se vydal na hřiště bez zaplacení a bez upozornění kohokoli?
Cizinec: No a komu jsem to měl říct, když tu nikdo není?!
...
A jak situace skončila? Doplatil poplatek za hru nebo byl vykázán ze hřiště?Jj, v pátek odpoledne jsem si šel zahrát. Na sobě resortní mikinu s logem. Na drivingu jsem potkal členy a cizince, všechny jsem zdravil a popřál hezkou hru. Za chvilku vidím, že cizinec už štráduje jamku za mnou. Mrknu do mobilu a ejhle, žádné odbavení. Tak jsem se na 7ce vydal v protisměru a takováto byla konverzace:
Já: Pěkný den, přeju hezkou hru. Koukám do odbavení a nevidím vás, něco se nepovedlo?
Cizinec: Já to zkoušel přes Týčko, ale nefunguje to.
Já: A zavolat jste zkoušel?
Cizinec: Ne...ale on by to stejně nikdo nezved, dyť je recepce zavřená.
Já: Takže jste se vydal na hřiště bez zaplacení a bez upozornění kohokoli?
Cizinec: No a komu jsem to měl říct, když tu nikdo není?!
...
Trenčín je také městské hřiště s cyklostezkou a řekou hned vedle. Proti Hodkovičkám se jedná o ještě kratší hřiště a voda tolik nezasahuje do hry.To je moc pěkné! Díky za vizitku z Rakouska i Slovenska.
Ten Trenčín mě mrzí, že jsme v létě vynechali, přesně jak píšeš, plánovali jsme to jako protahovací zastávku při návratu z dovolené, ale byla buřina, tak z toho sešlo. Trošku mi to připomíná Hodkovičky v Praze?
A na tom Rakousku - zaujala mě ta samoodbavení, to možná bude i víc z praxe vědět @alda, nebo místní další borci. Ale že by tohle byla budoucnost trvalá i v ČR? Samoodbavení přes zimu funguje, alespoň někde... ale jak znám tu morálku Čechů, tak nám to možná bude ještě chvilku trvat. Jinak pro změnu ta hřiště u Vídně mi připomínají Bechyni.
Ještě jednou děkuju, už si píšu do úkolovníčku, kam k v Vídni vzít Týnku na výlet, při romantickém výletu za kulturou! )
Řekl jsem mu aby mi dal těch srdcervoucích 300 Kč a příště aby se držel pravidel, která jsou základem téhle krásné hry...A jak situace skončila? Doplatil poplatek za hru nebo byl vykázán ze hřiště?
Na popisovaných hřištích byla nutná platba kartou dopředu, rezervaci bylo možné zrušit bezplatně 24 hodin před hrou.
Já jsem loni při cestě na střední Slovensko takto jako protahovací zastávku na cca 1,5 h hry využil kratší parkovou devítku v Piešťanech.......a supr. Hrál jsi @Tom512 ?...A líbilo?Ten Trenčín mě mrzí, že jsme v létě vynechali, přesně jak píšeš, plánovali jsme to jako protahovací zastávku při návratu z dovolené, ale ...........
Tak v PIešťanech hlavně nehrát na podzim. To člověk v tom listí na zemi nemá šanci najít míček i na ferveji.
Hřiště v Piešťanech jsem hrál cestou zpátky jako náhradu za Tále. Kvalitativně srovnatelné s Trenčínem. Parkové hřiště na rovině s mnoha stromy, jamky jsou vizuálně velmi úzké. Na hřišti se střídají kratší jednoduché jamky (3, 5, 6 a 7), dlouhé jamky (1 a 9) a velmi obtížné technické jamky s průstřely mezi stromy. Stromy výrazně vstupují do hry na 4. jamce, kde z levé poloviny ferveje není téměř možné hrát druhou ránu do grýnu. A na jamce č.8 pravý dogleg, na které je malá dopadová zóna chráněná větvemi stromů z obou stran ferveje. Vyšší rána středním železem z odpaliště je kvůli stromům téměř nemožná. Závěrečná jamka par 3 má délku 190 metrů, délka čtyřparů na hřišti není o moc větší 220-250 metrů. Hřiště se nachází v areálů lázní na ostrově na řece Váh. Příjezd ke hřišti nebyl moc dobře značený. Překvapil mě poplatek za parkování u klubovny i přes zaplacené fee na hřišti.
Jj....hřiště přesně popsáno........Jen jsem neplatil poplatek za parkování u klubovny, ale platil jsem - jestli teda nemyslíš toto - poplatek za vjezd na ten ostrov. Platil jsem ho v klubovně, vyjeli mi lístek na závoru a při zaplaceném fee mi dali nějakou slevu - už si ale nepamatuju kolik.Hřiště v Piešťanech jsem hrál cestou zpátky jako náhradu za Tále. Kvalitativně srovnatelné s Trenčínem. Parkové hřiště na rovině s mnoha stromy, jamky jsou vizuálně velmi úzké. Na hřišti se střídají kratší jednoduché jamky (3, 5, 6 a 7), dlouhé jamky (1 a 9) a velmi obtížné technické jamky s průstřely mezi stromy. Stromy výrazně vstupují do hry na 4. jamce, kde z levé poloviny ferveje není téměř možné hrát druhou ránu do grýnu. A na jamce č.8 pravý dogleg, na které je malá dopadová zóna chráněná větvemi stromů z obou stran ferveje. Vyšší rána středním železem z odpaliště je kvůli stromům téměř nemožná. Závěrečná jamka par 3 má délku 190 metrů, délka čtyřparů na hřišti není o moc větší 220-250 metrů. Hřiště se nachází v areálů lázní na ostrově na řece Váh. Příjezd ke hřišti nebyl moc dobře značený. Překvapil mě poplatek za parkování u klubovny i přes zaplacené fee na hřišti.
Zobrazit přílohu 39655
Zobrazit přílohu 39656
Zobrazit přílohu 39657
Zobrazit přílohu 39658