Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

9. část: Závěr sezóny na polských hřištích

Tom512

Mazák fóra
Klub
ČGK, PCGC
HI (HCP)
11,0
Právě jsem publikoval článek: 9. část: Závěr sezóny na polských hřištích

9. část: Závěr sezóny na polských hřištích

Cestopis  9. část: Závěr sezóny na polských hřištích

V polovině října jsem vyrazil na poslední golfový výlet sezóny opět do Polska. Tentokrát padla volba na západní část země mezi Poznaní a hranicemi s Německem. Stejně jako naposledy, tak i teď jsem měl v plánu během 4 dní hrát na 4 různých hřištích - Slubice, Zawarcie, Black Water Links a...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

Ahoj @Tom512, díky moc za poutavý seriál... četl jsem všechny Tvé díly s nadšením. A moc se těším, až jednou budu moci všechny ty Země taky golfově navštívit. Díky Tobě mám už pár favoritů. Celé se mi to líbí moc. Poutavě psané, atraktivní, hezké fotky... a tak nějak normální.

Věřím, že i roce 2024 si toho spoustu procestoval a těším se na další díly, klidně i průběžný neucelený deníček? :) Je to skvělé. Jo a gratulace i k Maďarskému všudehrálství!

Zhltnul jsme to, super článek.
Jen technická, Tentokrát padla volba na východní část země mezi Poznaní a hranicemi s Německem.
tohle je západní část....

Zhltnul jsme to, super článek.
Jen technická, Tentokrát padla volba na východní část země mezi Poznaní a hranicemi s Německem.
tohle je západní část....
Díky za kontrolu :up: V článku jsem upravil.

Ahoj @Tom512, díky moc za poutavý seriál... četl jsem všechny Tvé díly s nadšením. A moc se těším, až jednou budu moci všechny ty Země taky golfově navštívit. Díky Tobě mám už pár favoritů. Celé se mi to líbí moc. Poutavě psané, atraktivní, hezké fotky... a tak nějak normální.

Věřím, že i roce 2024 si toho spoustu procestoval a těším se na další díly, klidně i průběžný neucelený deníček? :) Je to skvělé. Jo a gratulace i k Maďarskému všudehrálství!
Díky za kladnou zpětnou vazbu :up: Inspirace a tipy na pěkná hřiště pro ostatní je hlavní důvod, proč jsem se do zveřejňování článků pustil :) Případné dotazy ke konkrétnímu hřišti v rámci plánování golfové cesty rád zodpovím 😉

Z loňského roku to také vypadá na seriál o 10 dílech. Když tedy vyberu jen to nejzajímavější 😂

Super cteni!!!

Mel jsem se lip ucit :cool:
Díky za komentář :up:

Je to o využití volného času. Mám štěstí, že téměř všechen volný čas můžu věnovat cestování a golfu :)

Ahoj Tome @Tom512 , připojuji se k ostatním. Velké díky za nádherné povídání o golfových hřištích po Evropě proložené hezkými fotografiemi. Je to inspirativní pro všechny golfové nadšence. Ty jsi odehrál za jedinou sezónu více nových hřišť, než já za rok u nás všechny své hry ;)
Takže díky za tvé zážitky. Petr

Ahoj Tome @Tom512 , připojuji se k ostatním. Velké díky za nádherné povídání o golfových hřištích po Evropě proložené hezkými fotografiemi. Je to inspirativní pro všechny golfové nadšence. Ty jsi odehrál za jedinou sezónu více nových hřišť, než já za rok u nás všechny své hry ;)
Takže díky za tvé zážitky. Petr
Díky Petře :) tento a podobné komentáře mě motivují to sepisovat a zveřejňovat :up:

Hraji převážně v zahraničí a záměrně si vybírám hřiště, kde jsme ještě nehrál. V Čechách ročně odehraji 5-10 her a většinou mám problém hry ze členství vyčerpat 😂

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom