Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Jmenuji se Libor a je mi 41 let. Golf hraju rok a půl a jsem samouk. Začínal jsem v Karviné na Lipinách. Z důvodu uzavření jsem byl letos nucen přejít jinde, takže momentálně mě najdete v Šilheřovicích. Můj HI je 25,6. Golfu zdar
Osud Lipin je golfově nemilý. Ale třeba se stane zázrak a bude tam hřiště nějak fungovat dál třeba i v méně “rozmáchlé” podobě? No, uznávám, nevypadá to moc dobře. Nicméně Lipiny a jejich zavření řešíme v jiném vlákně.
Každopádně, chápu z toho, že tvé golfové poprvé bylo právě v Lipinách? A prozradíš ještě svá oblíbená jiná hřiště?
Ahoj Michale, díky za přivítání.
pokud budu brát t hru na hřišti, tak ano mé poprvé bylo na veřejné 9ce na Lipinách. Jinak jsem se poprvé s golfem osobně potkal asi před 20 lety na drivingu v Čeladné, ale tehdy mě to vůbec nechytilo.
Co se týče oblíbených hřišť, tak jsem toho zatím moc nenahrál (Lipiny, Šilheřovice a Jezera). Letos mám v plánu Kravaře, Ropici a Rožnov. Mám sezónní práci , tak toho času moc není
Ahoj Libore @WarRiot82
Sezónní práce znamená nejspíš v létě, podle toho jak píšeš že toho času na golf moc není.
Přesto si dovolím ti navrhnout, pokud by jsi byl v době 29.5-1.6. v okolí Ostravice můžeš se tam stavit za námi jamkaři a poznat se osobně se skvělou partou lidí
Ahoj Petře @jumbodedek
Čas se vždycky najde, dělám střechy , takže jak je možno vyrážím a končím někdy v prosinci , pokud to počasí dovolí. Pokud nebudu v plném pracovním procesu, určitě se rád přijdu podívat pro mě ideál, kdyby pršelo ale nechci vám přát na turnaj škaredě