Zdravím, jsem Tony (Tonda, Antonín) a je mi ctí vás pozdravit a přidat se k vám do party. Je mi 41 a od mládí hodně sportuji (tenis, kolo, bojové sporty). Golf hraji od 6/2022. Líbil se mi odjakživa, ale byl jsem mladý a dělal jiné aktivnější sporty. Pořád jsem ho ale tak nějak vnímal na pozadí (můj nejlepší kamarád ho 30 let hraje) a říkal jsem si, že třeba kolem 50 let, až už bude méně sil, bych mu dal šanci. Náhoda tomu chtěla a začal jsem o deset let dříve. Byli jsme s firmou na víkendovém teambuildingu v Čeladné. Jeden den byly kola, druhý den byl golfový driving a putting s trénéry. No a tam to "cinklo" a vzplanula vášeň. Za 3 týdny už jsem měl začátečnický bag a kamarád si mě vzal do parády. Toto fórum čtu od začátku mé golfové cesty a všem moc díky za rady do začátku. Doteď jsem fórum pouze četl, nyní už bych i mohl někdy s něčím přispět. Třeba se někdy s někým setkám i osobně. Bydlím hned za Prahou na západě a nejvíce trénuji na Albatrosu, Botanice, Karlštějně a Zbraslavi. Na Zbraslavi jsem i od tohoto roku členem. Tak hezkou hru...