Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj kamarádi,

• Autor vlákna Autor vlákna mom
  • Založeno Založeno

mom

Nováček
díky za fajn stránky. Jsem nováček tady i v golfu a nikdy bych nevěřila, že tomu malému bílému kulatému nesmyslu takto propadnu. Ale stalo se a jsem ráda. Zatím si užívám každou jamku, kterou mám pod 10. Z rány, která sedne jsem nadšená. A na hřišti bych byla nejraději každý den. Mám štěstí na trpělivé spoluhráče. Přeji všem hezkou hru.

díky za fajn stránky. Jsem nováček tady i v golfu a nikdy bych nevěřila, že tomu malému bílému kulatému nesmyslu takto propadnu. Ale stalo se a jsem ráda. Zatím si užívám každou jamku, kterou mám pod 10. Z rány, která sedne jsem nadšená. A na hřišti bych byla nejraději každý den. Mám štěstí na trpělivé spoluhráče. Přeji všem hezkou hru.
Něco mi to připomíná :)

• To se mi líbí
Reactions: mom
Ahoj, zdravím tě - s ranami to mám velmi podobně;)

• To se mi líbí
Reactions: mom
Odkud jsi? A kde nejčastěji hraješ?

Odkud jsi? A kde nejčastěji hraješ?
Kartu (teda zatím jen Oprávnění pro hru na hřišti) jsem si dělala na Janově (mám to tam moc ráda - hřiště je posazené v lesích, krásné výhledy, jsou tam skvělí lidé, výborně vaří... a i já jako začátečník se tam cítím moc dobře). Protože bydlím kousek od Terezína, tak nejčastěji hraju tam. I tam to mám ráda - obdivuji majitele, který se o hřiště perfektně stará (ferveje jsou úplně skvělé), hřiště hodně žije, je tam fajn.
Pokud neznáte a máte možnost, tak si určitě obě hřiště vyzkoušejte. Janov se dá spojit s krásnou turistickou dovolenou v Českém Švýcarsku (příroda je tam opravdu úchvatná). Terezín je v těsné blízkosti Litoměřic (krásné město, určitě stojí za návštěvu), dále se dá udělat prohlídka pevnosti Terezín a kdo rád přírodu, tak může vyjet pár kilometrů do CHKO České středohoří a přijde si na své.

Kartu (teda zatím jen Oprávnění pro hru na hřišti) jsem si dělala na Janově (mám to tam moc ráda - hřiště je posazené v lesích, krásné výhledy, jsou tam skvělí lidé, výborně vaří... a i já jako začátečník se tam cítím moc dobře). Protože bydlím kousek od Terezína, tak nejčastěji hraju tam. I tam to mám ráda - obdivuji majitele, který se o hřiště perfektně stará (ferveje jsou úplně skvělé), hřiště hodně žije, je tam fajn.
Pokud neznáte a máte možnost, tak si určitě obě hřiště vyzkoušejte. Janov se dá spojit s krásnou turistickou dovolenou v Českém Švýcarsku (příroda je tam opravdu úchvatná). Terezín je v těsné blízkosti Litoměřic (krásné město, určitě stojí za návštěvu), dále se dá udělat prohlídka pevnosti Terezín a kdo rád přírodu, tak může vyjet pár kilometrů do CHKO České středohoří a přijde si na své.
Na Kotlinu se chystám. A co takhle Česká Lípa? Nebylo by to i blíž než Janov? ;) ( a funguje Janov ještě?)

Na Kotlinu se chystám. A co takhle Česká Lípa? Nebylo by to i blíž než Janov? ;) ( a funguje Janov ještě?)
proc by Janov nefungoval?? :D dokonce jsou i plany na 18, ale doooost vzdalene :( ale taky jsem tam pres rok nebyl :(

proc by Janov nefungoval?? :D dokonce jsou i plany na 18, ale doooost vzdalene :( ale taky jsem tam pres rok nebyl :(
Českou Lípu neznám. Je jsem jela párkrát kolem. Jaké je to hřiště? Jinak Janov funguje, jen jsou vysoko a zima tam trvá déle. Událi se tam nějaké změny ve vedení, ale to by se nás hráčů nemělo nijak dotknout. Loni se tam stavělo ubytování (menší hotel hned u klubovny), tak věřím, že už tam letos budou bydlet první golfisté. Držím jim v Janově palce ať mají hezkou sezonu :-)

Českou Lípu neznám. Je jsem jela párkrát kolem. Jaké je to hřiště? Jinak Janov funguje, jen jsou vysoko a zima tam trvá déle. Událi se tam nějaké změny ve vedení, ale to by se nás hráčů nemělo nijak dotknout. Loni se tam stavělo ubytování (menší hotel hned u klubovny), tak věřím, že už tam letos budou bydlet první golfisté. Držím jim v Janově palce ať mají hezkou sezonu :)
Tak to bych byla ráda, protože šly zvěsti, že právě díky změnám ve vedení bude problém... www.grcl.cz a moje galerie tady, Česká Lípa, je to nová osmnactka. A mně se líbí moc. Právě jsem se tam odtud vrátila. :D

Tak to bych byla ráda, protože šly zvěsti, že právě díky změnám ve vedení bude problém... www.grcl.cz a moje galerie tady, Česká Lípa, je to nová osmnactka. A mně se líbí moc. Právě jsem se tam odtud vrátila. :D
Tak to díky za tip. Určitě někdy vyzkouším.

Českou Lípu můžu jen doporučit, zatím jsem tam zahrál svoje nejlepší výsledky. Hřiště je zajímavé, jamky nejsou jedna jako druhá, je tam i hra přes vodu, jamky z kopce i do kopce...:) Co jsem loni byl, tak byla i v pěkném stavu. Restaurace rovněž doporučeníhodná:)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom