Ahoj, díky za přijetí. Jmenuju se Pepa. Teď jsem koukal do historie na TeeTime, kdy jsem dělal ZK a je to už pěkně dávno v roce 2011. Bohužel (nebo bohudík) se mi pak narodila dcera a já s golfem seknul až do loňského roku, kdy mě tchán dokopal abych znova začal. Takže od loňska se plácám po hřištích a snažím se najít nějakou formu, kdy při změně tělesné konstituce už nefunguje to, co dřív fungovalo. Zatím se hledám a porozhlížim kolem.
Navíc řeším hole, kdy jsem loni měl půjčený driver, který mi ale neseděl, takže jsem ho letos úplně vyřadil a hraju jen železama a porozhlížím se po drivovacím železu, což je i důvod proč jsem teď tady.
Ještě když tu koukám na detail u requo a vidim, že má III.třídu rozhodčího, tak si vzpomínám jsem si jí někdy kolem toho roku 2012 taky dělal, ale nestihnul jsem jí ani použít. Tehdy mě to ale moc lákalo.
Navíc řeším hole, kdy jsem loni měl půjčený driver, který mi ale neseděl, takže jsem ho letos úplně vyřadil a hraju jen železama a porozhlížím se po drivovacím železu, což je i důvod proč jsem teď tady.
Ještě když tu koukám na detail u requo a vidim, že má III.třídu rozhodčího, tak si vzpomínám jsem si jí někdy kolem toho roku 2012 taky dělal, ale nestihnul jsem jí ani použít. Tehdy mě to ale moc lákalo.