Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj, tady Kal_Kal

Kal_Kal

Aktivní člen
Jméno
Josef
Přijmení
Horálek
Klub
CGK
HI (HCP)
37.7
Ahoj, díky za přijetí. Jmenuju se Pepa. Teď jsem koukal do historie na TeeTime, kdy jsem dělal ZK a je to už pěkně dávno v roce 2011. Bohužel (nebo bohudík) se mi pak narodila dcera a já s golfem seknul až do loňského roku, kdy mě tchán dokopal abych znova začal. Takže od loňska se plácám po hřištích a snažím se najít nějakou formu, kdy při změně tělesné konstituce už nefunguje to, co dřív fungovalo. Zatím se hledám a porozhlížim kolem.
Navíc řeším hole, kdy jsem loni měl půjčený driver, který mi ale neseděl, takže jsem ho letos úplně vyřadil a hraju jen železama a porozhlížím se po drivovacím železu, což je i důvod proč jsem teď tady.:)
Ještě když tu koukám na detail u requo a vidim, že má III.třídu rozhodčího, tak si vzpomínám jsem si jí někdy kolem toho roku 2012 taky dělal, ale nestihnul jsem jí ani použít. Tehdy mě to ale moc lákalo.

Ještě když tu koukám na detail u requo a vidim, že má III.třídu rozhodčího, tak si vzpomínám jsem si jí někdy kolem toho roku 2012 taky dělal, ale nestihnul jsem jí ani použít. Tehdy mě to ale moc lákalo.
Rozhodčích není nikdy dost!

Rozhodčích není nikdy dost!
Jenže to bych si to musel obnovit.
Koukal jsem, že mi to v roce 2016 vyexpirovalo.
A navíc pak máš problém, že když s někym hraješ a vidíš co předvádí, tak občas skoro dostaneš přes tlkamu když se ozveš.

Jenže to bych si to musel obnovit.
Koukal jsem, že mi to v roce 2016 vyexpirovalo.
A navíc pak máš problém, že když s někym hraješ a vidíš co předvádí, tak občas skoro dostaneš přes tlkamu když se ozveš.
Neboj, nedostaneš.
A kdyby snad někdo měl podobnou snahu, nestojí za to s ním příště jít hrát.

Neboj, nedostaneš.
A kdyby snad někdo měl podobnou snahu, nestojí za to s ním příště jít hrát.
Když sem si tehdy ten kurz udělal a pak hrál turnaj na domovském hřišti, tak se mi to skoro stalo. Hned na začátku hry a pak byla celou hru zlá krev.
Tehdy mě na toho hráče přímo nasadili abych ho hlídal, že často podvádí. No je pravda, že klub už neexistuje a já už ho pak nikdy nepotkal.

Ono by to bylo i zajímavé téma tady, jak reagujete ve hře když spoluhráč podvádí, třeba u trestu se zásahem vody, nebo ještě častěji u nenalezeného míče. Máte tu sílu mu říct, že drop v místě pravděpodobné ztráty není správné řešení?

Když jsem ještě působil jako STK v Golf Club Libouchec, tak jsme tam měli jednoho týpka, který se snad pro podvádění narodil :D Vyhozený míček z nohavice, vykopnutý z rafu apod. Na jeden turnaj jsem si ho vzal já, na další hospodářka a pak zrušil členství a šel na Terasy. Nemám problém, upozornit na porušování pravidel. Někdy je to neznalostí, to se může stát každému. Občas zapomeneš na ránu a řekneš špatný počet ran. Pokud je to neúmyslné, opravíš ho a je to v pohodě. Pokud je v tom úmysl, tak jsem nekompromisní hovado, co se klidně popere :D Nesnáším švindl a podvádění. Už se mi stalo, že jsem zapomněl na to, že jsem hrál třetí z týčka. Bylo mi trapně, když mne opravili po nahlášení ran. Ten Němec je prostě Sviňa :D Se mi stalo na turnaji na Kotlině, že na devítce to dal mladej z týčka do rybníčku v doglegu. Místo aby dropnul na dva klacky u vody, tak šel až na fervej a tam si chtěl dropnout. Při mé otázce co dělá odpověděl že jde po spojnici. Vykulil jsem oči a řekl mu, kde může dropovat. Koukal jako vyoraná myš. 20 letý kluk se singl Hcp. Neznalost u základních věcí je hrozná.
Nikdy jsem nebyl přeborník v pravidlech. Kdykoli jsem si nebyl jistý postupem, dal jsem si trestnou a použil úlevu. I toho STK jsem dělal proto, že mne ukecali. Třikrát jsem dělal zkoušky na rozhodčího 3 třídy a vždy mi to nejspíš Klikar a Procházka dali, protože se nad tím blbečkem slitovali :D
Chybu může udělat každý. Neúmysl se dá poznat podle celkového chování jedince. Pokud vidím úmysl, jsem nekompromisní jedinec. Golf miluji a nechci hrát se švindlujícími jedinci. Howk.... domluvil jsem ;)
Hezký víkend kulihrášci :cool::cool:

Ahoj Pepo, malinko za sebe se zpožděním (snažím se víkendy mít co nejvíce IT detox), ale i tak tě, jako provozovatel a admin 19.jamky srdečně vítám na našem fóru. Díky za hezké představení. Pevně věřím, že mezi nás zapadneš a nejenom že ti dodáme nějakou tu inspiraci ke golfovému vybavení, ale především tě budeme motivovat už k pravidelnému a trvalému hraní toho našeho krásného sportu. :up:

Koukám, že čgk, takže pravděpodobně tě nejvíce potkáme na hřištích kolem středu čech... máš nějaká oblíbená hřiště, kde se ti líbí? A přidáš třebas i nějaký svůj hezký golfový zážitek, na který rád vzpomínáš? :)

Každopádně vítej mezi svými! Ať se ti na 19.jamce líbí. :)

Upraveno:
Tak jsem dnes byl na fittingu v CityGolf Praha. Šel jsem tam s tím, že mě zajímá nějaké utility železo, nebo driver.
Ve výsledku jsem se dozvěděl že ani jedno pro mě není vhodné. Moje stávající hybridy, které nepoužívám asi 15 let mám prodat, protože jsou na mě příliš těžké.
Analýza odpalu to jasné ukázala. Jsem s nima marnej. To vím, proto s nima nehraju.
Nakonec jsem vyzkoušel jiné hybridy a finále sme našli jeden, který je pro mě vhodný. Takže mám v bagu odedneška novou hůl a musím jí trénovat.
Navíc mi byla doporučena návštěva trenéra, což v mém případě znamená asi Pyšely, nebo Kácov. Máte někdo zkušenosti s tamnima trenerama?

Upraveno:
Navíc mi byla doporučena návštěva trenéra, což v mém případě znamená asi Pyšely, nebo Kácov. Máte někdo zkušenosti s tamnima trenerama?
V Pyšelích můžu doporučit Matěje Brožku.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom