Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj všem golfistkám a golfistům,

Radek_1974

Nováček
Ahoj všem, Jmenuji se Radek a bydlím v Lounech, bude mi 49 a HCP mám 16. S golfem jsem začal před 12 lety na příjemné devítce v Bitozevsi. Raději hraji než trénuji na driving range. Oblíbené hřiště je samozřejmě Bitozeves, potom Beřovice, Barbora, Podbořánky, Kunětická Hora (pocházím z východních Čech) a Ostravice. Úspěchem je vyhrát jakýkoliv nealko drink nad kámošema při pravidelné nedělní devítce...;)

Ahoj Radku, vítej na Jamce!

Tak trénovat se dá i hrou, mnozí z nás jsme na tom velmi obdobně, jako ty. Na Bítozeves mám pár vzpomínek, bohužel většinou spojené s "nemožným" trefením domu na dvojce. Ještě že už je to nějaká doba, na druhou stranu, kamarádi mi to nikdy neopomenou připomenout... Bítozeves má ty spodní jamky jak z jiného světa. Každopádně, ještě jednou, vítej na Jamce, ať se ti mezi námi líbí. A pokud si ještě neudělal - vyplň si v přidruženém mgolfu odehraná hřiště v ČR! https://www.19jamka.cz/mgolf

A ještě prozraď, vzpomeneš si, jak si se ke golfu dostal? Nebo na nějaký pěkný golfový zážitek, na který rád vzpomínáš?

Ahoj, díky za přivítání na jamce, nic si z toho nedělej, taky jsem již "pokřtil" střechu bitozevské klubovny ;). Ke golfu mně přivedl kamarád z bývalé práce, první jestli se tomu dá říkat odpaly jsem odehrál na drivingu v Beřovicích a první kroky po hřišti, tím pádem absolvoval na místní devítkové akademii, kterou jsem v počátcích i třikrát za odpoledne obešel...:up:. Zelenou kartu jsem potom před 12 lety složil na Botanice, kde jsem později byl poprvé naživo u HIO, bohužel ne mého:(. Celý život sportuji (fotbal, volejbal, tenis, badminton, atd.), ale až u golfu zažívám neskutečný relax, protože mám rád výzvy a rád poznávám nová hřiště i nové lidi, co jsou stejní blázni jako já... Budu moc vděčný za tipy, kam se vyplatí zajet zahrát v ČR i za kopečky, vč. gastro zážitků (dobré jídlo, to je moje;)). Díky moc. Pěknou hru všem.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom