Zdravím všechny. Abych se představil - s golfem jsem začal cca 10 let nazpět (především po aktivní sportovní kariéře). První 4 roky jsem tomu dal docela dost času na drivingu, takže během několika málo turnajů šel HCP na necelých 17, při dokončování VŠ a nástupu na HPP jsem si dal lehkou 5tiletou pauzu a nyní se k tomu vracím po boku přítelkyně a kamarádů, kteří jsou úplní nováčci. Z hřišť moc odehraných nemám, dokonce bych možná mohl být označen za hráče se zadrženým HCP, ale nedělám to úmyslně. Spíš mě brzdí čas a jiné aktivity.
Kažodpádně několik turnajů odehraných v Čeladné,pár kol v Mariánkách, Zbraslavi, Ropici, na Čerňáku a 2x Mstětice. Všechny se mi líbily a zahrál bych si je znova (Hostivař a Hodkovičky moc nepočítám, to je takové krátké sportovní odpoledne). Jinak poslední hra 24/8/19 na Ypsilonce - poprvé. Výsledek překvapivě životní - 84.
Zahraniční zkušenost s golfovým hřištěm zatím žádná.
Lovu berdíků zdar!
Kažodpádně několik turnajů odehraných v Čeladné,pár kol v Mariánkách, Zbraslavi, Ropici, na Čerňáku a 2x Mstětice. Všechny se mi líbily a zahrál bych si je znova (Hostivař a Hodkovičky moc nepočítám, to je takové krátké sportovní odpoledne). Jinak poslední hra 24/8/19 na Ypsilonce - poprvé. Výsledek překvapivě životní - 84.
Zahraniční zkušenost s golfovým hřištěm zatím žádná.
Lovu berdíků zdar!