Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
takže si vdaná, ale nějakýmu tomu dobrodružství se nebráníš ...Domovské hřiště mám v České Lípě, ale moc ráda bych poznala i jiná hřiště.
Já myslela, že se tu hraje golf... a ono to vypadá spíš na seznamku (taky jsi mi trochu nahrál na smeč). PS: vdaná nejsemVítej,
takže si vdaná, ale nějakýmu tomu dobrodružství se nebráníš ...
Promiň, ve skutečnosti nejsem trapnej sexuální loudil, jen mi to přišlo jako parádní nahrávka na smeč.
Vítej.Ahoj všem milovníkům pohodového golfu. Domovské hřiště mám v České Lípě, ale moc ráda bych poznala i jiná hřiště.
No až se trochu seznámíš z historií místního fóra, tak zjistíš, že jeho náčelník začínal jako provozovatel internetové seznamky.Já myslela, že se tu hraje golf... a ono to vypadá spíš na seznamku (taky jsi mi trochu nahrál na smeč). PS: vdaná nejsem
To ano. Neustále se na něm pracuje. Přibyly rybníky a další se chystá.Vítej.
Moc hezké domovské hřiště - a rok od roku lepší, rád na něm hraji.
Proč mě to neudivuje? Já se tu v těch zprávách trochu ztrácím. Nemám zkušenosti ani s jedním.... No hlavně, že ten golf mě baví. Určitě tu na fóru najdu spousti fajn parťáků pro hru.No až se trochu seznámíš z historií místního fóra, tak zjistíš, že jeho náčelník začínal jako provozovatel internetové seznamky.
Ahoj všem milovníkům pohodového golfu. Domovské hřiště mám v České Lípě, ale moc ráda bych poznala i jiná hřiště.
Přes Danu z České Lípy. Golf hraji 2 roky a uplnou náhodou. Šla jsem to zkusit a už nepřestala.Ahoj Zuzko, vítej na 19.jamce. Jakpak si se sem k nám dostala? A vůbec, jak si se dostala ke goflu?
Ať se ti tu mezi námi líbí.
Za dva roky ses dostala na HI 18 ... gratuluji. Zřejmě dobrej oddíl ...Přes Danu z České Lípy. Golf hraji 2 roky a uplnou náhodou. Šla jsem to zkusit a už nepřestala.
Taky zdravím! Moje hóóódně oblíbené hřiště. Hraju několikrát za rok, naposledy v pondělí dopoledne. Na 16. jsem nedal 1,30 m. do eagluTo ano. Neustále se na něm pracuje. Přibyly rybníky a další se chystá.
Jo, rybník bude tam.....ukazoval mi to dnes jeden místní....už je to tam vykolíkováno. Má mít přes půl hektaru.Taky zdravím! Moje hóóódně oblíbené hřiště. Hraju několikrát za rok, naposledy v pondělí dopoledne. Na 16. jsem nedal 1,30 m. do eaglu
Ta nová voda bude vpravo vedle čtyřky a pětky, jak je to pole? Chtěl jsem se někoho zeptat, ale nebylo koho a po hře jsem si na to nevzpomněl!
Ahoj Sue, hřiště parádní, už se těším, až tam budeme znova hrát.Ahoj všem milovníkům pohodového golfu. Domovské hřiště mám v České Lípě, ale moc ráda bych poznala i jiná hřiště.
... bude to paradni, jen se trochu hrozim toho, kam pak posunou odpalisteJj, právě ty kolíky jsem viděl a nejdřív mě napadlo, že nějaké problémy s pozemky!
Jo, rybník bude tam.....ukazoval mi to dnes jeden místní....už je to tam vykolíkováno. Má mít přes půl hektaru.
16. je hodne oblibena. Mne se dnes povedlo berdieTaky zdravím! Moje hóóódně oblíbené hřiště. Hraju několikrát za rok, naposledy v pondělí dopoledne. Na 16. jsem nedal 1,30 m. do eaglu
Ta nová voda bude vpravo vedle čtyřky a pětky, jak je to pole? Chtěl jsem se někoho zeptat, ale nebylo koho a po hře jsem si na to nevzpomněl!
jojo. Palit budeme zrejme pres vodu.Taky zdravím! Moje hóóódně oblíbené hřiště. Hraju několikrát za rok, naposledy v pondělí dopoledne. Na 16. jsem nedal 1,30 m. do eaglu