Ahoj a děkuji za registraci. Jmenuji se Michal, je mi 46 let a jsem z Kosmonos. Golf jsem začal hrát 29.2.2008 a dal jsem tomu intenzivních 6 let. Hrál jsem lehce pod 90. Pak přibyly nějaké děti a byl jsem rád, že jsem se dostal na hřiště 1x za 3 týdny, což mě dostalo do stavu, že mě hra nebavila a prodával jsem členství ;-). Letos jsem se do toho opět vrhnul a díky úsilí a youtube (OK, byl tam i trenér ;-) ) jsem se z jarních 110 opět vrátil na +/- 90, s rekordním kolem 82.
Domácí hřiště je Mladá Boleslav, kde (bohužel) odehraji 90% kol. Těch je ročně cca 25. 2x ročně máme vícedenní pánské výlety.
Ještě k tomu youtube, jsem fanatickým sledovatelem golfového obsahu, baví mě to víc, než PGA ;-) (Good good golf, Bob Does Sport, ....).
Tak hezkou hru.
M.
Domácí hřiště je Mladá Boleslav, kde (bohužel) odehraji 90% kol. Těch je ročně cca 25. 2x ročně máme vícedenní pánské výlety.
Ještě k tomu youtube, jsem fanatickým sledovatelem golfového obsahu, baví mě to víc, než PGA ;-) (Good good golf, Bob Does Sport, ....).
Tak hezkou hru.
M.