Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj z...?

Petrs77

Nováček+
Ahoj z...?
Jsem Petr, 46. Před cca 5 lety jsem se přestěhoval a od té doby prakticky denně jezdím kolem golfového hřiště. Na podzim 21 jsme s kamarádem ochutnali golf v rámci Bav se golfem, na vánoce donesl Ježíšek golfové vybavení a rok 22 jsme věnovali tréninku, který jsme završili v říjnu získáním osvědčení. Letošek je opět napůl trénink, napůl hřiště, protože to prostě nelita tam kam chceme.
Zde na fóru jsem hledal návody, tipy apod. a přes zimu jsem v tipovací soutěži hltal fotky hřišť, které jsem samozřejmě neznal, ale zaujalo mě to.
Takže se dovoluji představit fotkou domácího hřiště a můžete tipovat. Vyfocené je to před chvilkou.
Je to jamka, kterou nejvíc nesnáším. Ztratil jsem zde nejvíc míčů. Na druhou stranu je to jamka, kde jsem zahrál zatím své první a jediné birdie (nazývám ho falešné - napřed 3 míče do autu a čtvrtým se mi to povedlo).
Tak příjemné tipování a golfu zdar.

Přílohy

• 20230708_202438.webp
    20230708_202438.webp
    139,9 KB · Zobrazení: 201
… kde jsem zahrál zatím své první a jediné birdie (nazývám ho falešné - napřed 3 míče do autu a čtvrtým se mi to povedlo).
Oficiální golfový výraz pro takové birdie či par je u nás v Sudetech „cikánské birdie” či „cikánský par” 🤭

Jinak vítej na jamce, obilí máte hezký 😂

Ahoj z...?
Jsem Petr, 46. Před cca 5 lety jsem se přestěhoval a od té doby prakticky denně jezdím kolem golfového hřiště. Na podzim 21 jsme s kamarádem ochutnali golf v rámci Bav se golfem, na vánoce donesl Ježíšek golfové vybavení a rok 22 jsme věnovali tréninku, který jsme završili v říjnu získáním osvědčení. Letošek je opět napůl trénink, napůl hřiště, protože to prostě nelita tam kam chceme.
Zde na fóru jsem hledal návody, tipy apod. a přes zimu jsem v tipovací soutěži hltal fotky hřišť, které jsem samozřejmě neznal, ale zaujalo mě to.
Takže se dovoluji představit fotkou domácího hřiště a můžete tipovat. Vyfocené je to před chvilkou.
Je to jamka, kterou nejvíc nesnáším. Ztratil jsem zde nejvíc míčů. Na druhou stranu je to jamka, kde jsem zahrál zatím své první a jediné birdie (nazývám ho falešné - napřed 3 míče do autu a čtvrtým se mi to povedlo).
Tak příjemné tipování a golfu zdar.
Asi bude potřeba nápověda!🤔

Ahoj! 5. Podboranky? Tam je nejhezci zapad slunce a ten klid:)

Děkuji. Vyrostl jsem v severozápadních Čechách, s etnikem jsem se potkaval, ale to jsem o golfu věděl jen že existuje.
Tak nápověda - jamka je pod tím velkým listnatym stromem v pravo, pokud se dá kratší odpal, může se skončit i ve vodě.
Není to focené ze hřiště, ale z cesty kousek od něj. Pokud to nepomůže, večer při venčení udělám lepší fotku :)

Jedno foto z loňska z podobného místa, vlajecka jamky tam je

Přílohy

• 20220801_210528.webp
    20220801_210528.webp
    31,7 KB · Zobrazení: 148
Slíbené aktuální foto i s golfistou.
Nápověda - jamka c. 3 - Par 4

Přílohy

• 20230709_205731.webp
    20230709_205731.webp
    73,6 KB · Zobrazení: 146
Slíbené aktuální foto i s golfistou.
Nápověda - jamka c. 3 - Par 4
Líšnice?

Golf Lisnice

Edit: mkopcak byl rychlejsi :-)

Upraveno:
Ahoj Petře,

vítej na Jamce, to jsi borec s takhle těžkou hádankou hned na začátek! Dobře ty! Neboj, birdie přijdou i ta skutečná. Sem tam. Když jsou pak moc často, tak už ti to ani nepřijde, ale pro většinou z nás je bridže pořád odměna dne. A lepší falešné birdie, než falešné eso. To jsem taky už viděl u jednoho kamaráda, konkrétně v Českém Krumlově, tedy. Moc nadšený nebyl. 🙃

Byl si se podívat i na jiných hřištích, už? Kde se ti líbilo?

Každopádně vítej na fóru a ať se ti mezi námi líbí. :up:

Děkuji.
Jinde jsem zatím nebyl. Letos bude ještě Karlštejn, natesenej jsem si nadělil na vánoce voucher, ať se dostanu i jinam, ale zatím mi bohatě stačí naše hřiště. Stejně to pokaždé letí jinam, takže zatím vymetam místní křoví a bunkry a pokaždé mám pocit, že jsem na jiném hřišti :)

Děkuji.
Jinde jsem zatím nebyl. Letos bude ještě Karlštejn, natesenej jsem si nadělil na vánoce voucher, ať se dostanu i jinam, ale zatím mi bohatě stačí naše hřiště. Stejně to pokaždé letí jinam, takže zatím vymetam místní křoví a bunkry a pokaždé mám pocit, že jsem na jiném hřišti :)

Zrovna Lišnice je místy poměrně úzká, i když jsou horší - pravou frustraci zažiješ třeba v Hořehledech. Začátečnické kroky je pro ego občas dobrý dělat i na rozmáchlejším hřišti, kde člověk má více pocit, že je v dění a často na ferveji, i když to vůbec netrefil. Ale uznávám, sám velmi dobře znám, že někdy není žádné hřiště dostatečně široké, aby obsáhlo repertoár mých ran.

Zkus kdyžtak Zbraslav, někdy, tu by si mohl mít kousek (i když pokud si dlouhý, tak džihády si užiješ taky), případně poměrně milosrdné mi přišlou v okolí Mstětice - rozuměj, dostatečně široké. :up:

Ať ti to lítá, kam má a na Karlštejn pevné nervy! :-) Děj pak vědět, jak to šlo. :)

Děkuji.
Ahoj Petře,
na Líšnici jsem hrál kdysi v minulosti, ale plánujiu se tam v blízké době zase vydat.
Lítá mi to taky všude možně, ale jako místňák by jsi mi tam pomohl ne?
Co se domluvit na nějakou hru? Čistě teoreticky bych mohl 23.7.,pojedu tam pro dceru k babičce.

Jinak do začátků doporučuju Molitorov nebo Slapy, tam mimochodem plánuju parkrát cestu v Srpnu, tak by ses taky mohl přidat.:)

Proč ne :) Zatím vůbec netuším, jak na tom budu a zda tu budu, pak napiš a domluvíme se. Chceme kolem tohoto termínu s dětmi k moři, ale rozhodujeme se vždy skoro ze dne na den, je to závislé i na práci.

Proč ne :) Zatím vůbec netuším, jak na tom budu a zda tu budu, pak napiš a domluvíme se. Chceme kolem tohoto termínu s dětmi k moři, ale rozhodujeme se vždy skoro ze dne na den, je to závislé i na práci.
Ahoj, tak jak to vidíš? V neděli má být hezké počasí. Pokud budeš moct, tak bych jel jinak, se na to vyprdnu, sám tam nepudu. :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom