Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj, zdravím 19. jamku

4listek

Nováček
Jmenuji se Jirka. Nekolik let jezdím kolem Hořehled a se zájmem jsem vždy zpomalil a očumoval terén. Loni v Rožmitálském měsíčníku byl malý inzerát na akci Bav se golfem. Začal jsem přemýšlet, jestli si to mám jít zkusit nebo ne. Když jsem ze silnice viděl ty mladé nadšence ze základní školy, tak jsem si říkal, že tam budu na šaška. Loni jsem to teda prováhal. Ale blíží se už 5 křížek na hrbu, tak jsem to letos zkusil. Šel jsem omrknout první seznámení s golfem letos v květnu do Hořehled. A zjistil, že v tom nejsem sám. Byli tam mladí, ale starší, ale hlavně pohoda atmosféra. Martin, Karel a Jirka trpělivě radili, ukazovali, až jsem se s ostatními dne 25.8.2024 stali golfisty s HCP 54. Zatím se tu jen rozhlížím a nasávám info. Díky vám všem za přijetí. Někdy ty kopce pro moje kolena je záhul, tak přemýšlím o 3 kolovým vozíku pro bag. Nemáte někdo tip pro Ježicha? ;)

Upraveno:
Ahoj Jirko, ohledně 3 kolového vozíku - za mě určitě ClicGear - mám tak 15 let, jak jsem lempl, tak žádná údržba a stále funkční a bez problémů...jestli hledáš něco, co ti vydrží, tak ClicGear...užívej golf a ať se daří...

Ahoj Jirko, vítej na 19.jamce.

Clickgear je určitě držák, co nezklame. Jen si ho kdyžtak od někoho z Hoře nejdříve vyzkoušej - taková klasika, že ti do toho jde dobře tvůj bag (měl by). A pak - že chodíš na golf sám z rodiny. Případně ve dvou. Pokud by vás bylo víc, tak clickgear je složený poměrně objemný. Ale jinak je osvědčený, vydrží mnoho let.

Ať se ti tu mezi námi líbí!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom