Nějak jsem neměl čas se po registraci představit, takže se to pokusím napravit. Jmenuji se Petr bydlím severně od Prahy. Golf jsem začal hrát v roce 2009 a nejčastěji hraji na Malevilu. Na severu máme chalupu, ze které to mám do dvaceti kilometrů na Janov, České Lípy a Malevil a to jsou asi i má nejoblíbenější hřiště. Nikdy nepohrdnu hrou na Štiříně a rád se vracím na Grabštejn.
Pravdou však je, že od doby co hrají naše tři děti hraji často jenom jednou holí a soutěžních kol bývá pomálu.
Úspěchy střídají dost často neúspěchy, ale na to jsem si již zvykl dokáži se tak těšit z těch několika povedených ran za kolo.
Snad jsem příspěvek umístil správně, nemám s diskusními fóry moc zkušeností...vlastně to 19.jamky je jediné, které zvládnu
Pravdou však je, že od doby co hrají naše tři děti hraji často jenom jednou holí a soutěžních kol bývá pomálu.
Úspěchy střídají dost často neúspěchy, ale na to jsem si již zvykl dokáži se tak těšit z těch několika povedených ran za kolo.
Snad jsem příspěvek umístil správně, nemám s diskusními fóry moc zkušeností...vlastně to 19.jamky je jediné, které zvládnu