Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co si o tom myslíte, dle mého názoru, právě tato "inovace" toho hodně pokazila...
Nic takového nepozoruju, byť jsem se toho hodně bál. Až na výjimky u nás turnaje vyhrávají ti, co hrají a trénují pravidelně a často. Žádne zadržené úlety jsem nezaznamenal...
Docela by mne zajímalo, jestli zkušený( nevím jak se pozná) trenér pozná, kde je hranice, HCP, pod nebo na kterou se golfista může dostat?
1. Samostudiem
2. Pomocí zkušenějšího kamaráda
3. Okoukáním od lepších
4. Pomocí analýzy moderní techniky, je jejím majitelem
5. Pomocí cvičitele
6. Zkušený trenér
7. PRO trenér
A teď to nejpodstatnější , udrží si svou výkonnost a za jakých podmínek. Každý máme určitě dispozice/ hybnost/ věk / muskulaturu/ jiný typ svalů.
To asi nikdo.
Zkusím to, i když nebyla otázka ke mě. Před par lety, když jsem se motal kolem funcionařiny to byl někdo, kdo mohl pod vedením trenéra dávat lekce a učit (asi nejen) začínající golfisty. V tom co dělal nebyl rozdíl. Rozdíl byl v dosaženém vzdělání (záměrně neříkám vědomostech, i když to většinou asi také) a možnosti přijímání odměn. Ale už to pár let je, tak vzhledem k věku už třeba míchám pojmy s dojmy.....
Zkusím to, i když nebyla otázka ke mě. Před par lety, když jsem se motal kolem funcionařiny to byl někdo, kdo mohl pod vedením trenéra dávat lekce a učit (asi nejen) začínající golfisty. V tom co dělal nebyl rozdíl. Rozdíl byl v dosaženém vzdělání (záměrně neříkám vědomostech, i když to většinou asi také) a možnosti přijímání odměn. Ale už to pár let je, tak vzhledem k věku už třeba míchám pojmy s dojmy.....