Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Aplikace ČGF

Sauron

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Alexander
Přijmení
Klimeš
Klub
Kotlina - Terezín
HI (HCP)
24,8
Zdar,

zuří tu debata o Teetime, a trochu zapadá diskuse o ostatních projektech následníků panů Loužeckých.
Já si třeba pořídil Pixel 9, a aplikace CGF je ve smrti. Po přetažení padala, odinstalace, restart, znovu stažení, zase pád.
Stane se to vždy, když se chci přes nějaký filtr podívat na turnaje.

Co vy?

Podle reakcí na Obchod Play zdaleka nejsem jediný.

Upraveno:
Zdar,

zuří tu debata o Teetime, a trochu zapadá diskuse o ostatních projektech následníků panů Loužeckých.
Já si třeba pořídil Pixel 9, a aplikace CGF je ve smrti. Po přetažení padala, odinstalace, restart, znovu stažení, zase pád.
Stane se to vždy, když se chci přes nějaký filtr podívat na turnaje.

Co vy?

Podle reakcí na Obchod Play zdaleka nejsem jediný.
Vsechno OK (iPhone 14 Pro)

Obecně přetahování aplikací není úplně nejšťastnější způsob, zvlášť u Andoidu - rozdílných značek zařízení. Občas pak je problém i s těmi reinstalacemi. Jako u všech jiných - je dobré poslat ČGF zpětnou vazbu, ideálně plus screen a taky popis zařízení, verze androidu. Jinak od loňského roku server ČGF a další, pokud jsem to pochopil správně, by měl mít kompletně nového dodavatele. Ale na kolik navazují na předchozí dílo, a na kolik na pozadí a za dožívaní předchozího staví nové - nevím.

Nicméně k app CGF. Hezké téma - hrozně by se mi líbilo, kdyby app ČGF jako taková umožňovala i zmíněný servis pro golfisty - bez ohledu na jejich členství. Podobně jako všem umožňuje přihlašování na turnaj, 25 poškozeních turnajových výsledku kvůli výpočtu HI...

CGF ze své podstaty má v sobě až na několik výjimek všechny hřiště v CR. Tzn bez ohledu na Tycko/TT/kdokoli další... Mít:

• výpočet hracího HI pro všechna vlastní (zapojená) hřiště a odpaliště (data díky normováni má)
  • umožnit soukr. evidenci vlastních i neturnajových/nesoutěžních výsledku
  • jednoduchý rezervační systém pro "své" menší kluby bez nadstaveb a definovat tím komunikační standard pro současné a budoucí dodavatele nadstavbových systému, tam kde jsou potřeba, před dostupné api (to už tak úplně jednoduché není)

@requo No Míšo, nejsem IT, ale když udělám odinstalaci, restart a novou instalaci, tak co ještě můžu udělat líp?
Starej telefon byl v v dobrý kondici, neměl jsem důvod dělat úplně čistou instalaci. Navíc na uvedený problém si na Obchod Play stěžuje více uživatelů.

@requo No Míšo, nejsem IT, ale když udělám odinstalaci, restart a novou instalaci, tak co ještě můžu udělat líp?
Starej telefon byl v v dobrý kondici, neměl jsem důvod dělat úplně čistou instalaci. Navíc na uvedený problém si na Obchod Play stěžuje více uživatelů.
kup si jabko :-)

Problém je, že Android je v podstatě „open OS" a každý výrobce si ještě dělá svoji nadstavbu, takže existuje „milion" verzí a není v podstatě ekonomicky schůdné otestovat všechny kombinace HW/SW. Tento problém není jen u ČGF aplikace, ale potýká se s tím většina vývojářů pro Android.
Takže, jak psal @requo poslat report na vývojáře ČGF.

No já mám android 13 v čínském telefonu Xaomi Redmi A2 za 2000 korun a aplikace čgf mi funguje bez problémů ;)

No, zvažoval jsem ale žádnou výhodu moc nevidím. A přechod do jiného ekosystému by mi sežral spoustu času a nastavování....
Právě, že u iOS je toho nastavování minimum 😉

Mám 3. rok stejný telefon, aplikace mi na něm vždy fungovala bez problémů. Dneska jsem tam vlezla a místo úvodní stránky prázdná a po výběru turnajů toto.
Screenshot_20250402-084521.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom