Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Beroun hostí tři velké turnaje. Poprvé Challenge Tour, podesáté Czech Open a popáté LET

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Beroun hostí tři velké turnaje. Poprvé Challenge Tour, podesáté Czech Open a popáté LET (GolfExtra.cz)

Beroun bude letos nejen tradičně domovem Czech Open, ale premiérově také hostitelem turnaje Challenge Tour. Poprvé na hřišti Royal Beroun Golf Clubu, ale už podvanácté v Česku, se odehraje turnaj D+D REAL Czech Challenge. A také obě Czech Open. V červnu Tipsport Czech Ladies Open v rámci LET a předposlední týden v srpnu desátý ročník mužského Czech Open.

Pokračovat ve čtení...

Chtel sem dnes, ale auto jeste potrebovalo zustat v servisu. Zkusim to zitra. Videl sem na twitteru fotky greenu a vypadaly dost hrozne, tak sem zvedav.

Já se tam chystám v neděli....

Kdo byl v Berouně? Já bohužel - narozeniny dětí v rodině a bavičky a tak. Jaké to bylo, byli jste včera? @ligi? @macdav?

Samozřejmě babičky. :) Ale když máš kamarády, kteří ti pomohou a ještě to vypíchnou, tak nepotřebuješ nepřítele... :p
---

Jak v tom Berouně? Stálo to za to, naživo?

Jj....byl jsem včera....a bylo to pěkný:). Čtyři holky jsem viděl na startu.....a se Sárou (a dalšími cca 150 diváky) jsem pak obešel celé kolo. Hrála hezky, jen na greenech jí tam z delších patů skoro nic nespadlo a u kratších udělala bohužel i pár chyb:(. Ale nevadilo, na olympiádu spolu s Klárou jede:up:......a taky na ní emoce po dohrání dost dolehly......
Jo a byl tam i zájezd (fakt autobusem) z Hořehled, sice bez jejich náčelníka @mkopcak ...... ale s @roman007 jsem chvíli u 18.greenu pokecal:)

Tuším jak to bylo doopravdy ... lásko můžu v sobotu na turnaj .... jedině když v neděli umyješ okna :)
výhody starých mládenců je, že se nemusíš ptát.
nevýhoda, že práce v domácnosti si nemáš s kým rozdělit....

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom