Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Bilyana

NaBednu

Guru fóra
využili jste někdy služby této cestovky specializované na golfové zájezdy?
a dáte do placu zkušenosti?
doporučíte jinou? a proč?
prosím fakt o seriózní infošky, anketu o nejdražší zájezd na nejexkluzivnější hřiště případně uspořádáme samostatně;)
díky :)

Byl jsem s Bylianou v Beleku ve 2016 (Sentido Zeynep + 6 golfu) a vsechno zafungovalo, jak melo.

Jinak musim rict, ze ja osobne jsem nastesti nemel problem s zadnou CK, se kterou jsem na golf jel (napr. opakovane SNAIL Travel, kdy jsem to organizoval osobne pro 8 lidi).

Jinak pokud jde o golfove zajezdy, vrele doporucuju dotlacit je az k detailni dohode vcetne konkretnich teetimes pred podpisem smlouvy. To byva totiz nejvetsi orech, aby clovek nehral v noci od 7:00....

Byl jsem s Bylianou v Beleku ve 2016 (Sentido Zeynep + 6 golfu) a vsechno zafungovalo, jak melo.

Jinak musim rict, ze ja osobne jsem nastesti nemel problem s zadnou CK, se kterou jsem na golf jel (napr. opakovane SNAIL Travel, kdy jsem to organizoval osobne pro 8 lidi).

Jinak pokud jde o golfove zajezdy, vrele doporucuju dotlacit je az k detailni dohode vcetne konkretnich teetimes pred podpisem smlouvy. To byva totiz nejvetsi orech, aby clovek nehral v noci od 7:00....
děkuji - existuje nějaký server, kde se dávají dohromady party na takové zájezdy?

jaká je výhoda jet přes cestovku? mají lepší ceny, než když si všechno zařizuješ sám? děkuji R

jaká je výhoda jet přes cestovku? mají lepší ceny, než když si všechno zařizuješ sám? děkuji R
Letecke zajezdy resim pres cestovku, autem sam. Vetsinou chceme lepsi hotely s all inclusive a na to maji nasmlouvane zlevnene balicky hotely+hriste+transfery. Balicek maximalne doplnime o dalsi hriste/transfer.
Navic jsem vetsinou soucasti vetsi skupiny (8 min a 22 max), a bylo by dost slozite to organizovat cele. Bohate staci pracnost spojena s doladenim s cestovkou.

Na soukrome cestovani s golfem jsou tady jini odbornici, napr @JanKostalCZE a @ati .

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom