Už nějaký pátek do míčku mlátím, potřebuji vyzjistit, kde zhruba je problém - u lékařu s tímto nemám moc dobrou zkušenost, páč na ortopedii mi vždy řekli - odpočívejte a nic nedělejte a obstřik. Tedy k problému. Při švihu stojím levou rukou dopředu. Několik měsíců (a zimní pauza moc nepomohla) cítím levé rameno a levý loket, ke konci jedné devítky to pociťuji pak tak, že to jakoby od ramene i od lokte jde dolů a bolestivost je výrazná. Rameno mě pak bolí už i u jiných sportů. Mám podezření právě na golf. nicméně X let - asi 10 hraju pravidelně jednou týdne i squash, ale jsem pravák, levá ruka lítá tak nějak jen různě kolem mě. Může toto být i golfem a případně co s tím? Dost to limituje, a už mě to i otravuje a obstřiky loktu bych nerad moc často opakoval. Jsem zatím dost silový, mydlím do toho hlava nehlava, železa mám na oceli. Vážně uvažuji o tom, že bych přešel na grafit. Věk 36 let.
Tak a teď babo raď, čekal bych, že to bude schytávat spíše pravá ruka. A má smysl se snažit jít do grafitu a příp jaký u želez? Pomohlo by to? Měl bych v těch železech mít nějaký vibrastop (sensicore), asi lepší, ale posoudit to nedokážu. Ping G30, shaft CFS Distance, R.
Tak a teď babo raď, čekal bych, že to bude schytávat spíše pravá ruka. A má smysl se snažit jít do grafitu a příp jaký u želez? Pomohlo by to? Měl bych v těch železech mít nějaký vibrastop (sensicore), asi lepší, ale posoudit to nedokážu. Ping G30, shaft CFS Distance, R.