Takové volnější kecací téma. Řekněte mi jak to děláte. Mám rodinu, ženu, dvě děti (3 a 12 let), Praha, máme chatu a zahrádku, která nás baví a snažíme se tam s dětmi trávit volné chvíle. Oba se ženou pracujeme přes týden, do práce jezdím v praze cca 40-60 min, jedno dítě ve školce, potom dítě ve škole. Snažíme se to mít i nastavené tak, abychom víkend trávili společně a bavilo nás to. Řekněte mi, jak děláte, nebo jste dělali, že jste takhle s dětmi můžete chodit pravidelně si jít zahrát golf, neřknu-li trénovat. Já to prostě nějak nestihám. Nějaký recept?
Teď třeba o víkendu jsme chtěli se starším klukem jít hrát do Hořehled, nakonec, s tím, že by @kristyna hlídala ty dvě hoďky Honzíka a pak jsme si dali společně oběd. Místo toho jsme ale nějak po všeobecné domluvě vyrazili na jarní procházku - kluci na koloběžce, a na odrážedle a házet žabky po rybníce - mladší tam spadl. A pak jsme si dělali buřty.
Jak to s dětmi děláte? Já nechci, abych patoval jak @requo dalších deset let. :-D
PS: Nemluvím o jamce apod - spíš o takové té pravidelné hře, kam jí vtěsnat a nepracovat (jamka je pro mě jednak koníček, ale i práce)
Teď třeba o víkendu jsme chtěli se starším klukem jít hrát do Hořehled, nakonec, s tím, že by @kristyna hlídala ty dvě hoďky Honzíka a pak jsme si dali společně oběd. Místo toho jsme ale nějak po všeobecné domluvě vyrazili na jarní procházku - kluci na koloběžce, a na odrážedle a házet žabky po rybníce - mladší tam spadl. A pak jsme si dělali buřty.
Jak to s dětmi děláte? Já nechci, abych patoval jak @requo dalších deset let. :-D
PS: Nemluvím o jamce apod - spíš o takové té pravidelné hře, kam jí vtěsnat a nepracovat (jamka je pro mě jednak koníček, ale i práce)