Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já byl tentokrát zklamanej, teda nasranej. Ne z hřiště ale z restaurace. Ze tam obsluha nezvládá víc než 4 stoly je běžné, ale zkusit se najíst po turnaji znamená čekat hodinu na jídlo z denní nabídky. Kvalita podprůměr tentokrát...
Tu paní vyškolit nejde. Běhá (teda chodí ) s jedním talířem...Já byl tentokrát zklamanej, teda nasranej. Ne z hřiště ale z restaurace. Ze tam obsluha nezvládá víc než 4 stoly je běžné, ale zkusit se najíst po turnaji znamená čekat hodinu na jídlo z denní nabídky. Kvalita podprůměr tentokrát...
Dam jim skoleni ve sprintove variante obsluhy
Já byl tentokrát zklamanej, teda nasranej. Ne z hřiště ale z restaurace. Ze tam obsluha nezvládá víc než 4 stoly je běžné, ale zkusit se najíst po turnaji znamená čekat hodinu na jídlo z denní nabídky. Kvalita podprůměr tentokrát...
Dnes pojedeme okolo. Bohužel nemáme čas na hru, ale bude to asi v době večeře. Byl jste tam někdo poslední dobou? Je restaurace tak dobrá, jak jsem četl v minulosti, aby mělo smysl stavit se jen na jídlo?