Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

KVÍZ Česká hřiště z ptačí perspektivy... aneb jak je vidí Jan? 🏌️‍♂️✈️

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
Jak dobře poznáte česká golfová hřiště z ptačí perspektivy? 🏌️‍♂️✈️

Česká hřiště z ptačí perspektivy... aneb jak je vidí Jan? 🏌️‍♂️✈️
Golfová hřiště mají své jedinečné kouzlo nejen ze země, ale i ze vzduchu. Někdy vypadají jako precizně střižené zelené koberce, jindy se rozprostírají v lesnatých krajinách nebo kopcovitém terénu. Každé z nich má svou historii, charakteristické prvky a zajímavé příběhy. Tento kvíz vám přináší jedinečnou možnost podívat se na česká golfová hřiště očima ptáků… a jednoho pilota! ✈️⛳

📌 Tento kvíz obsahuje 18 otázek + 1 bonusová, ve kterých budete hádat česká golfová hřiště podle leteckých fotografií. Každá otázka má pouze jednu správnou odpověď.
⏳ Doporučený čas na vyplnění je 10–20 minut – žádný stres, jde hlavně o zábavu a možnost dozvědět se něco nového! A pořádně si prohlédnout nádherné letecké fotky.
📊 Jak si povedete? Po dokončení si můžete porovnat své odpovědi s ostatními a zjistit, zda byste se jako golfový nadšenec neztratili ani ve vzduchu, nebo jestli je načase naplánovat nový výlet a objevit dosud nepoznaná hřiště.
🎁 A pozor! Jeden vylosovaný borec z nejrychlejších znalců a s plným počtem správných odpovědí, získá krátký vyhlídkový let z Letňan po okolí - osobně s pilotem @JanKostalCZE (do slosování 14.3. o let budou zahrnuti Jamkaři s alespoň 10 příspěvky na fóru a registraci na fórum alespoň před třemi měsíci).

💡 Nejde jen o test, ale i o radost z golfu a pokochání se nádhernými fotkami! A možná vás některé otázky inspirují k návštěvě českého hřiště, které vám dosud unikalo.

Tak co, troufnete si na tento letecký kvíz?

Jít na stránku s kvízem...

Upraveno moderátorem:
Děkuji náčelníkovi @requo za vytvoření kvízu. Doufám, že vás kvíz bude bavit, poznáte hřiště z jiného pohledu než ze zeleného pažitu a na nejlepší z vás se už těším na palubě!

Moje "zásluha" je v tom čistě "přepisovací". Otázky, fotky a vlastně vše připravil pro nás ostatní @JanKostalCZE. No a Jan i nabídnul cenu v podobě krátké letecké vyhlídky... pro ty, co nečtou propozice kvízu. :-)

Vypíchnuto tedy tu, Jane, díky!

---
🎁 A pozor! Jeden vylosovaný borec z nejrychlejších znalců a s plným počtem správných odpovědí, získá krátký vyhlídkový let z Letňan po okolí - osobně s pilotem @JanKostalCZE (do slosování 14.3. o let budou zahrnuti Jamkaři s alespoň 10 příspěvky na fóru a registraci na fórum alespoň před třemi měsíci).
---

Soutěžní výbor Jan a já. Nicméně, hlavní slovo a výběr výherce z těch nejlepších je čistě na Janovi, on je pilot. Ale teď už ke kvízu. Tak co, jak se Vám fotky líbily? Zaujalo Vás něco při tomto pohledu shora? Pokud bude úspěch, tak Jan je ještě nadšený dredař... teda, dronař. 🤔😜

Super kvíz, Jene.
Za ty tři roky zdejší hry Poznej hřiště jsem fotkami @JanKostalCZE tak vycvičen, že jsem se spletl jen jednou.
Krásné záběry, krásný koníček, ať ti to dlouho vydrží.

Upraveno:
Děkuji Honzo @JanKostalCZE za nádherné fotky dané do kvízu, který jste s Michalem @requo vytvořili :up: :up:
Trochu mne mrzí má odpověď, kde jsem si říkal Poděbrady a dal Bohdaneč. Všechny hřiště na kterých jsem hrál byly dobře. 4 Chyby na mne, který si nepamatuje co vidí na zemi je velmi dobrý výsledek.
Ještě jednou díky kluci :up::up:;););)
Petr

A moc fajn jsou i ty doprovodné texty.
Co mě nejvíc dostalo, že při dopoledních tréninkových letech si Jan prohlédl PIN pozice na grýnech na Konopišti nebo Vinoři a odpoledne už věděl, jak to má hrát! :D:D

Upraveno:
Ač jsem neměl všechny odpovědi správné, tak rozhodně jsem z leteckých snímků poznal více hřišť než z pozemních fotografií 🤣 Jinak, Honzo @JanKostalCZE díky za parááááádní snímky, je to něco jiného než chodit po zemi 👍 Možná i při golfové hře bychom se neměli držet tolik při zemi, aspoň já, a pak vy tomu odpovídaly i výsledky 🤣 Skvělý nápad! Skvělý kvíz! Díky. Míra_S

super Kvíz Honzo,
kochal jsem se a tak čas kolem 9 minut,
u dvou fotek jsem na to musel chvíli koukat ale nakonec poznal, nápovědy jsou fajn,
díky moc

Opravdu pěkný Kvíz.
Jelikož mám odehráno málo hřišť,tak je to dost velká inspirace kam jet hrát.Výsledek nic moc.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom