Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

KVÍZ Česká hřiště z ptačí perspektivy II... aneb s Janovým dronem za golfem! ✈️📸

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
Česká hřiště z ptačí perspektivy II... aneb drobem za golfem!

Z nadhledu vynikne to, co ze země často uniká – tvar jamek, rozmístění bunkerů, linie fairwayí i krása okolní krajiny. Česká hřiště jsou rozmanitá, a právě díky dronu máme šanci je vidět v celé jejich kráse. Tento kvíz vám nabídne 18 leteckých fotek českých hřišť pořízených z dronu. Vaším úkolem je u každé snímku určit, o jaké hřiště se jedná.

✅ Každá otázka má jen jednu správnou odpověď.
⏱️ Doporučený čas: 10–20 minut – v klidu, bez stresu, jde hlavně o zábavu, okoštování estetiky golfu z jiné perspektivy a třeba i malou výzvu!
📊 Jak si povedete? Po dokončení si můžete porovnat své odpovědi s ostatními. Třeba zjistíte, že se na hřištích vyznáte i z ptačího pohledu – a nebo naopak, že je načase poznat další kouty českého golfu.
🎁 SOUTĚŽ! Jeden šťastlivec z těch, kteří odpoví správně na všechny otázky a budou mezi nejrychlejšími, získá krátký vyhlídkový let z Letňan – osobně s pilotem a autorem fotek @JanKostalCZE!

Do slosování budou zahrnuti pouze Jamkaři s alespoň 10 příspěvky na fóru a registrací na fóru před rokem 2025.

💡 Tak co, poznáš česká hřiště i z nebe? Otestuj se, pokochej se fotkami z netradičních úhlů – a třeba i poletíš!

Jít na stránku s kvízem...

Další moc pěkny kvíz, Jene. Díky za něj. :up:
Po třech letech hry "Poznej hřiště ..." to teď pro mne až tak velký oříšek nebyl. :)

Super.
Já to teda poznávám dle klubovny nebo drivingu, pokud je na fotce. To jsou pro mne hlavní záchytné body.

Supr kvíz:up: .......zkusil jsem to hezky na pohodu bez nápovědy v podobě čtení možností.......no na 3 hřiště jsem ale nápovědu potřeboval:).

Blbý je, že když se člověk netrefí kurzorem, tak to nejde opravit (teda myslím) :)

Blbý je, že když se člověk netrefí kurzorem, tak to nejde opravit (teda myslím) :)

Kdyžtak na příště to zvážím Principiálně teď je to nastevné tak, že hned po odpovědi se zobrazí správná/špatná odpověď - je to takové dynamické. Ty kvízy umožňují nastavení tedy i vyhodnocení až na konci. Ale je potřeba to nastavit kdyžtak na začátku, aby pro vzájemné porovnání měli všichni "stejné" podmínky. Takhle se mi to zatím pro potřeby fóra jevilo "jednodušší" a pro skladbu uživatelů, kdy to je "dynamičtější" bez ohledu na to, jestli odpovídáš na mobilu/pc.

Super.
Já to teda poznávám dle klubovny nebo drivingu, pokud je na fotce. To jsou pro mne hlavní záchytné body.
Já teda spíš podle vnitřků kluboven, a zda tam mají bar a na něm ZELENOU :D

Děkuji za nádherné fotografie. Krásně jsem se jimi kochal při papaní. Čas 17 min a 4 chyby jsou tak špatné, že jsem se ve výsledkové listině nevešel na první stránku :D
Ještě jednou Honzo @JanKostalCZE převelice děkuji za to potěšení při prohlížení si tvých fotografií z ptačí perspektivy :up:;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom