Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky myslím. Jezdíme tam pravidelně na jaře na rybí a na podzim na zabijackový turnaj.pro mě jedno z TOP 10 hřišť u nás .. po všech stránkách, DOPORUČUJI, jezdím tam alespoň 2x ročně, i když to mám přes 200km
Na recepci někdy sedí Marcela a ta ty ceníky dělá takže ví.Nabídka pěkná, dik za info. Trochu tedy přemýšlím na koho je ale cílená ze strany Krumlova? Na vyletniky asi ne, tomu nenapivida 30 dni možnosti trénování, takže spíše na místní? Takové letní členství... ale to je zase málo her...
Ze zájmem jsem se podíval na ceník http://www.golfck.cz/cenik/green-fee/a tomu říkám výběr v menu. Akorát pro mě složité, by mě zajímalo, jak se v tom orientují na recepci.
Ale kreativita se cení!
O tomto víkendu jsem poprvé navštívil Český Krumlov, včetně ubytování v hotelu Schvachovka. Byl jsem zvědav, jak se mi bude celý resort líbit a líbil moc a hlavně hřiště je parádní, nevypálené vedrem a pro mě neskutečně hravé. Bylo to fajn a rád se na hřiště vždycky vrátím.
Přidám snad jen pár postřehů bodově:
Za sebe spokojenost, hřiště se mi líbilo moc, myslím že ještě dlouho se budu budit hrůzou z některých jamek a především jejich kopečkovitých greenů. Jamka číslo 7... Prostě paráda! :-D
- golfové hřiště: ani nevím, co bych vytkl, na to, že je léto v plném proudu a jinde mnohá hřiště bojují se suchem a vypálenými fervejemi, tady bylo všechno v pořádku. Vyjma greenů byly i krásně zelené ferveje. Hřiště se mi líbilo i vizuálně, především první devítka. Jediná jamky, která mě nijak vzhledově nyní neoslovily, byla trojice - 14,15, a půlka šestnáctky, nějak se mi to tam táhlo a prostě po těch jamkách, kde jsou stromy, lesy, hezká zákoutí to už nebylo ono. Ale to je detail, prostě hřiště paráda. Za mě jednička.
- ubytování - dvoulůžkový pokoj, v pohodě, postele byly, sprcha taky, stejně jsme tam čas netrávili. Ono by to ani nešlo, konkrétně náš pokoj pro dva byl desně pidi. Sotva dvě postele a kolem nich jestli metr ulička, tak přeháním. Pokoj číslo pět pro dva prostě na více jak jednu, dvě noci nechtějte. Bazén jsme nezkusili - byla tam svatba.
- restaurace - pochutnal jsem si - měl jsem žebra, dvakrát po sobě, ty byly obří a mňam, mňam. Moc se mi líbilo, že k dispozici bylo místní pivo sedmička (2,3% alkoholu), takže příjemné, letní pití. Syrečková pomazánka kdyby byla s normálním chlebem (pěkně křupavou, čerstvou šumavou), tak by to bylo lepší, než nějaký určitě hrozně zdravý biosemínkový tmavý chlebík.
- děti - v místě spousta hraček. Akorát je blbý, když máte ve dvoře, kde sedí i ostatní hosti prkennou podlahu a malé ratolesti si hrají s vozíkem s docela hlučným chrastítkem a autíčky s klaksonem, a projíždějí mezi ostatními hosty na dvoře po těch prknech... dětský koutek je venku mimo dvůr, a prostě tam nevidíte. On teda ten kout je i nešťastně umístěn nad parkovištěm, takže tam prostě stejně malé děti nemůžete nechat samotné...
Závěrem, byť to možná tak nevypadá, ale spokojenost. Český Krumlov za golfovou návštěvu podle mě stojí.
Kde kromě trojky a šestnáctky hraješ naslepo?V Krumlově je krásně, kvalitní zázemí a velmi rozumná cenová politika. Ale to pro mne hlavní - samotné hřiště není dobře navržené. Tolik ran naslepo přes různé horizonty jako tady se snad nikde jinde v ČR nehraje. Pro mne , jednou za rok - proč ne, Hrát tam častěji mne však neláká...
Naprostý souhlas s hodnocením a hlavně s tím, že nejen hřištěm se vyznačuje golfový rezort. A to paní "šéfová na Svachovce" velmi dobře ví a i přes o ne naprosto špičkové hřiště dokáže vymyslet akce a vytvořit atmosféru, kvůli které se sem každý rád vrací. A to jsi nezažil makrobiotický zabijačkový turnaj, to je atmosféra....O tomto víkendu jsem poprvé navštívil Český Krumlov, včetně ubytování v hotelu Svachovka. Byl jsem zvědav, jak se mi bude celý resort líbit (líbil moc) a hlavně hřiště je parádní, nevypálené vedrem a pro mě neskutečně hravé. Bylo to fajn a rád se na hřiště vždycky vrátím.
Přidám snad jen pár postřehů bodově:
Za sebe spokojenost, hřiště se mi líbilo moc, myslím že ještě dlouho se budu budit hrůzou z některých jamek a především jejich kopečkovitých greenů. Jamka číslo 7... Prostě paráda! :-D
- golfové hřiště: ani nevím, co bych vytkl, na to, že je léto v plném proudu a jinde mnohá hřiště bojují se suchem a vypálenými fervejemi, tady bylo všechno v pořádku. Vyjma greenů byly i krásně zelené ferveje. Hřiště se mi líbilo i vizuálně, především první devítka. Jediná jamky, která mě nijak vzhledově nyní neoslovily, byla trojice - 14,15, a půlka šestnáctky, nějak se mi to tam táhlo a prostě po těch jamkách, kde jsou stromy, lesy, hezká zákoutí to už nebylo ono. Ale to je detail, prostě hřiště paráda. Za mě jednička.
- ubytování - dvoulůžkový pokoj, v pohodě, postele byly, sprcha taky, stejně jsme tam čas netrávili. Ono by to ani nešlo, konkrétně náš pokoj pro dva byl desně pidi. Sotva dvě postele a kolem nich jestli metr ulička, tak přeháním. Pokoj číslo pět pro dva prostě na více jak jednu, dvě noci nechtějte. Bazén jsme nezkusili - byla tam svatba.
- restaurace - pochutnal jsem si - měl jsem žebra, dvakrát po sobě, ty byly obří a mňam, mňam. Moc se mi líbilo, že k dispozici bylo místní pivo sedmička (2,3% alkoholu), takže příjemné, letní pití. Syrečková pomazánka kdyby byla s normálním chlebem (pěkně křupavou, čerstvou šumavou), tak by to bylo lepší, než nějaký určitě hrozně zdravý biosemínkový tmavý chlebík.
- děti - v místě spousta hraček. Akorát je blbý, když máte ve dvoře, kde sedí i ostatní hosti prkennou podlahu a malé ratolesti si hrají s vozíkem s docela hlučným chrastítkem a autíčky s klaksonem, a projíždějí mezi ostatními hosty na dvoře po těch prknech... dětský koutek je venku mimo dvůr, a prostě tam nevidíte. On teda ten kout je i nešťastně umístěn nad parkovištěm, takže tam prostě stejně malé děti nemůžete nechat samotné...
Závěrem, byť to možná tak nevypadá, ale spokojenost. Český Krumlov za golfovou návštěvu podle mě stojí.
Kde kromě trojky a šestnáctky hraješ naslepo?