Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Přivítala bych tlačítko "další", které je dole u vlákna, i nahoře...
Případně možnost - tlačítko "přidat novou reakci" k vláknu nahoře. Pokud jsem nepřehlédla nějakou funkci, tak třeba v tomhle vlákně by se to vyloženě hodilo.
Přivítala bych tlačítko "další", které je dole u vlákna, i nahoře...
Případně možnost - tlačítko "přidat novou reakci" k vláknu nahoře. Pokud jsem nepřehlédla nějakou funkci, tak třeba v tomhle vlákně by se to vyloženě hodilo.
Co konkrétně máš na mysli? Libovolné diskusní vlákno? A tlačítko "Další" u stránkování? Toto tlačítko se zobrazuje u každého vlákna jak dole, tak nahoře nad vláknem. Pokud si na poslední stránce, tak se "Další" nezobrazuje. Zároveň nahoře nad vláknem je tlačítko "Odpovědět", což by pravděpodobně mohlo být přejmenováno, jak navrhuješ. (?)
Ok, díky za upřesnění. Upravil jsem to, na mobilu už i nahoře by se mělo stránkování zobrazovat. Prosím o potvrzení. Pozor, u jednostránkových vláken se stránkování nezobrazuje (ani dole).
Ok, díky za upřesnění. Upravil jsem to, na mobilu už i nahoře by se mělo stránkování zobrazovat. Prosím o potvrzení. Pozor, u jednostránkových vláken se stránkování nezobrazuje (ani dole).