Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Chystáte se letos obnovit své golfové vybavení?

Chystáte se letos obnovit své golfové vybavení?

• Ano, plánuji kompletně obnovit set (hole, bag, míčky apod.).

Hlasy: 0 0,0%
  • Ano, plánuji obnovit hole, ale budu hledat bazarové kousky.

• Jiné (upřesním) :)

• Hlasovalo
    27

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17

golfvybaveni.webp

(doprovodné foto generováno AI - ChatGPT)
Chystáte se letos obnovit své golfové vybavení?

nový rok je tady a spolu s ním přichází otázka: Jak je na tom vaše golfové vybavení? Plánujete letos pořídit něco nového nebo bazarového? Chystáte se na kompletní upgrade, nebo spíše ladíte detaily? Zajímají nás vaše plány, ať už jde o nové hole, bagy nebo jen drobnosti.

Zapojte se do ankety a podělte se v komentářích, co vás letos láká a jaký máte v hledáčku vysněný kousek! 😊

Pokud umožní výplata, resp. její zbytek po pravidelné měsíční "stojce", tak bych rád doplnil své Takomo hole o 2 nebo 3 wedge příslušné značky pro letošek a to myslím, bude vše, co se týče vybavení. Případné další přebytky bych mnohem raději investoval do fíček a golfových výletů. :)

Upraveno:
Pokud umožní výplata, resp. její zbytek po pravidelné měsíční "stojce", ...
„Dobrý den paní účetní. Mohla byste mi dát tentokrát výplatu v drobných?
A proč? Jestli se mohu zeptat.
Manželka mi vždy, když přinesu výplatu domu, řekne : Papírové na stůl a drobné si nech."

Pokud umožní výplata, resp. její zbytek po pravidelné měsíční "stojce", tak bych rád doplnil své Takomo hole o 2 nebo 3 wedge příslušné značky pro letošek a to myslím, bude vše, co se týče vybavení. Případné další přebytky bych mnohem raději investoval do fíček a golfových výletů. :)
Já jsem kliknul, že neplánuju, ale kdybys objednával, mysli na mě s tou 60 :)

už léta plánuju vyměnit jednu ze svých wedge - cleveland loft 49 stupňů, která se tak nějak nehodí do celého setu titleist,

ale když ona zraje jako víno, je to nejspolehlivější hůl v bagu, a okolo grýnu je na ni největší spoleh,

tak nevím, asi to zase o rok odložím:D

Loni komplet vyměněna dřeva - místo TM D, 3w (hybrid jsem neměl) od podzimu nově Mizuno ST-220X = D, 5W a 4h. Bylo to s cílem srovnat fade/slice a překvapivě to funguje. Proč bych se mel snažit srovnat to změnou švihu a trápit se tréninkem, když to umeji hole, že :-) Fakticky si ale díky novým holím asi i dávám víc na švih pozor (už nehrozí tolik pravá strana, o to víc hrozí levá - tak nevím, jestli jsem problém vyřešil - ale ano, jsem delší a častěji blíž středu). Díky 4h jsem bohužel odložil oblíbenou TM 4i, protože nějak mi to jde se 4h výrazně líp (myšleno konzistentněji a asi ještě dál).

Teď už jen vybalit nová železa Mizuno JPX923 Forget, taky náhrada za zhruba 10-letá železa TM. Ale tohle jsem udělal už jenom pro radost a na zkoušku a nejsem si jist, že jsem udělal dobře. Tak jaro možná začnu dokonce s původními TM a pak se někdy odhodlám to vybalit :-)
SW a AW od TM si zatím nechám.

Shodou okolnosti jsem vcera narazil na ebayi od golfclubsforcash na inzerat na mizuno mx 25 stiff DG 5-pw ve slusnym stavu a novymi gripy za £60. A protoze po nich uz 3 roky kazdy den koukam a mam slabost pro celou mx radu, okamzite jsem objednal. Zvlast kdyz cena hranych holi sla dvojnasobne nahoru od covidu. Set co jsem kupoval v 2019 za £70 ted stoji £140-160, nesmysl. A dnes rano napsali ze set nemuzou najit a ze se omlouvaj. Takze ja zatim nic :(

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom