Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Články na 19.jamce - diskuse

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Diskusní vlákno k Článkům 19.jamky.
  • Diskuse k článkům
  • Diskuse k funkcionalitám sekce články
  • Náměty a připomínky
  • Různé

Začínám dohánět přes golfově zimní spánek postupně resty. V dohledné době dopřeložím modul "Články" tu na jamce a zároveň postupně převedu dřívější články do tohoto formátu, postupně - musí se to dělat jeden po druhém. :)

---

Na dlouhé zimní večery, případně mrazivý víkend došlo nejdříve na proslulý a už 50.ti dílny "Deníček golfového manažera" od @mkopcak. První díl byl napsaný 4.12.2017, zatím poslední, 50. pak 1.11.2023. Tak Martine, kdy bude druhá padesátka, neříkal si, že se přes zimu nudíš? :)

Deníček golfového manažera

Deníček golfového manažera

Jinak 3 nejvíce zobrazované díly byly:

Deníček golfového manažera 33. - Hypertrofovaný smysl pro spravedlnost

Blog  Deníček golfového manažera 33. - Hypertrofovaný smysl pro spravedlnost

Na základě mého zážitku z Hodkoviček by někdo mohl nabít falešného dojmu, že mi golf nejde a neumím ho. Opak je samozřejmě pravdou. Ale aby měli Lieser a Matuš co žrát, a @Trenér zatížen depresemi neopustil nadobro náš kolektiv, hledám pro svou pšenku jiná pole. A zjistil jsem, že svou...
Deníček golfového manažera 5. – Kolik to stojí?

Blog  Deníček golfového manažera 5. – Kolik to stojí?

Při bloudění golfovým světem narážím v pravidelných intervalech na to, že golf je vlastně pořád nějakej drahej a přestože se všichni svorně snažíme tvrdit, že je to sport pro každýho, tak to vlastně tak uplně pravda není. A znám spoustu lidí, co je pro ně feečko nad 1 000 Kč neakceptovatelné...
Deníček golfového manažera 4. – Feedbag

Blog  Deníček golfového manažera 4. – Feedbag

Lidská nátura je potvora a rozlousknout její vrtochy je jeden z dalších bodů mojí práce. Skoro bych řekl, že nejdůležitější. Postřiky a povlečení neodmlouvaj, ale rozlousknout oříšek vnitropodnikové i klientské komunikace chce pořádnou veverku. V posledních dnech jsem na základě víkendového...

Hezké golfové zákulisní počtení, kdo to prošvihl! :) ⛳

Upraveno:
No, vytisknem to, sešijem a přeplácnem logem 19. jamky a já to vpašuju do knihovny v St. Andrews ne? Nebo aspoň na hajzlík. Třeba si s tím Tiger vytře až tam za pár let zas pojede. Každopádně mám v plánu mu na Swilcan Bridge vyrýt vzkaz v srdíčku!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom