Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Co drive, to fairway - tedaaa... les | aneb golf ve Varech

davidfara

Mazák fóra
Klub
GC Svatý jan
HI (HCP)
PRO
Inzeráty
1
Právě jsem publikoval článek: Co drive, to fairway - tedaaa... les | aneb golf ve Varech

Co drive, to fairway - tedaaa... les | aneb golf ve Varech

Podcast  Co drive, to fairway - tedaaa... les | aneb golf ve Varech

Texas s mistry Karlových Varů. Sešli se tři nízké hendikepy a morální podpora jménem Vlado, kteří se spolu rozhodli prolomit rekord hřiště v texasu v Karlových Varech. No.. mohu jen naznačit, že začátek stojí za to :)Děkujeme klukům a hřišti za možnost hry. Vřele doporučujeme si sem přijet...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

Upraveno moderátorem:
Už se nemohu dočkat září. Mám naplánovanou golfovou dovolenou na západ, kde jsem ještě nehrál Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Kynžvart.
Video ze hřiště vypadá daleko lépe než fotky které jsem viděl. Těším se na pokračování ;) :up:

Už se nemohu dočkat září. Mám naplánovanou golfovou dovolenou na západ, kde jsem ještě nehrál Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Kynžvart.
Video ze hřiště vypadá daleko lépe než fotky které jsem viděl. Těším se na pokračování ;) :up:
Hřiště bylo v úžasném stavu, na to, že to bylo prakticky mimo sezónu - jen ty extrémně pomalé greeny :D

Nicméně předpokládám, že až tam pojedeš, tak to bude jezdit mnohem lépe a hřiště jako celek bomba. A když nebudeš hrát jako Vlado, tak ti bude stačit dokonce i jeden míček :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom