Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Co je to golfový areálek v Praze u Botiče?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
IMG_4795.jpeg

Kamarád mi poslal dotaz, jestli jsem o tomto plácku neslyšel. Tak neslyšel. A pak jsem se ptal největšího cestovatele @JanKostalCZE - taky neslyšel.

Neznáte to někdo? Nejste někdo z blízkého okolí? Na webu jsem k tomu nic moc nenašel... Díky za pomoc!

Upraveno:
Je to “Golfište Pupp u Hamerského rybníka”, takže majiteľ bude zrejme rovnaký ako ten, ktorý tam vlastní tenisové kurty.

Tak já jen zjistil že je to v areálu ČAFC a vstup do areálu je jen pro členy klubu. Takže asi jejich soukromej putting green.

Je to “Golfište Pupp u Hamerského rybníka”, takže majiteľ bude zrejme rovnaký ako ten, ktorý tam vlastní tenisové kurty.

Super, diky. Doplňuji odkaz s nějakým info

A krátký popisek z daného odkazu

Šestijamková akademie disponuje jamkami od 45 do 95 metrů a jedním cvičným putting greenem. V případě potřeby se celá akademie změní v jeden 150 metrů dlouhý driving range. Areál se nachází mezi potokem Botič a náhonem Hamerského rybníka.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom