Myslím, že jste to vypsali docela hezky
Já jsem flegmouš, takže mě nic moc nevytočí, ale co mi více čí méně vadí
-
pomalá hra (včetně nepouštění rychlejších flightů). Ano, jsem na golfu, ne na útěku, ale šest hodin je přeci jen trochu moc. Nevím proč, ale přijde mi, že nejpomalejší jsou hráči s HCP kolem 20. Oni už přeci něco umí, tak si dají dva tři čtyři cvičné švihy, zacvičí sestavu z aerobiku, 2x vymění hůl, změří vzdálenost hodinkami, pak ještě pro jistotu laserem, pak se ujiští, kde je navrtáno, jak fouká...
-
vymlouvači po špatné ráně (to je spíš úsměvné než že by mě to vytočilo) - ten míček blbě ležel, byl v holině, stál jsem šikmo, trefil jsem ten 250m drive špičkou, špatně se vyspal, bolí ho to či ono, jelo 500m okolo auto, slyšel trávu růst...
-
úmyslní porušuvači pravidel (ne z neznalosti) - footwedge, drop autu (to už bude od příštího roku povolené, tak na to asi trénují), provize u míče ve vodě, rádoby nenápadná úprava pozice, založení v bunkeru/vodě
- taková ta
obecná neohleduplnost - mobil, hlasité mluvení jiným hráčům/flightům do hry (typicky na odpališti, když další flight patuje na předchozí jamce...), nevypichování pitchmarku, neuklízení řízků, odhazování bordelu všude kolem...