Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Czech Masters -nové podmínky pro vstup zdarma pro členy České golfové federace

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Czech Masters -nové podmínky pro vstup zdarma pro členy České golfové federace (Golf.cz)

Také na jubilejní 10. ročník turnaje D+D Real Czech Masters mohou vyrazit členové České golfové federace zdarma. Oproti předešlým ročníkům je ale jiný způsob, jak se na hřiště PGA National OAKS Prague dostat. Od roku 2024 nebude stačit ukázat u vstupu platnou členskou kartu, ale je nutné získat vstupenku zdarma skrze aplikaci Czech Masters. A splnit dvě podmínky České golfové federace.

První podmínkou je mít tak jako doposud platné členství pro aktuální rok v České golfové federaci. Podmínkou druhou je být zaregistrovaný v oficiální mobilní aplikaci České golfové federace, kterou je možné stáhnout v obchodech Google Play a AppStore.

Ve chvíli, kdy golfista obě podmínky ČGF splňuje, může vyplnit speciální formulář v rámci oficiální aplikaci Czech Masters (Google Play, AppStore). Následně mu na e-mail přijde speciální kód, díky kterému získá vstupenky zdarma na všechny čtyři dny. Ty je potřeba si vyzvednout u společnosti Ticketportal.

Přesný postup pro vyzvednutí jednotlivých vstupenek:
Na stránkách Ticketportalu si přidejte do košíku základní vstupenku na vámi vybraný den a následně při platbě uplatněte kód. Ten uplatníte v sekci 1 KOŠÍK pod nadpisem DALŠÍ AKCE – NEPŘEHLÉDNĚTE. Zde klikněte na tlačítko „Nastavit“, do prázdného okna zadejte kód a ověřte ho. Následně bude v košíku vstupenka za 0 kč. Stejně můžete postupovat s vaším jedním unikátním kódem pro základní vstupenky na zbylé tři dny.​

The post Czech Masters -nové podmínky pro vstup zdarma pro členy České golfové federace appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...

Vubec nechapu, jak tohle muze nekdo vymyslet a jeste navic pak schvalit.
Jen lze spekulovat, co zatim muze byt, protoze to snad nikomu z CGF nemuze pripadat normalni:

- nekdo z CGF ma nastavene cile a premie na pocty stazeni aplikace a pocty registraci a doufa, ze timhle zpusobem se cil dosahne?
- nebo tim zajisti odbyt pres ticketportal, kteremu to diky tem kodum pak refunguji a nikdo to nedokazal vymyslet jednoduseji?
- nebo je to snaha zkomplikovat ten proces - spousta lidi tohle proste neudela a bud tam nepujde nebo si radsi vstupenku zaplati
- treba nejakou cestu ke vstupence zdarma vyzaduje dotacni titul a tohle je cesta, jak to splnit a pritom lidi odradit?
- urcite by to slo spojit treba nejak s qr kodem v telefonu u konkretni cgf registrace a nedelat to takhle slozite a nasla by se urcite spousta jinych "jednokrokovych procesu", jak to udelat.

Kazda akce by mela mit svoji cenu a myslim, ze koho golf nezajima, ten tam ani zadarmo nepujde - a ceny treba 100-300 Kc proste nikoho nepolozi - nemeli by podlezat nabidkami zdarma. Kdyz uz zdarma, tak to maji rozdat treba vsem primestskym taborum v Praze a okoli, at si tam udelaji vylet a ukazou detem, co je to golf treba i s nejakym doprovodnym programem.
Ja za tim tusim ty dotace a ze nakonec o rozvoj golfu jde az v posledni rade.

Předně - ČGF tuto akci neorganizuje, tudíž na ní žádné dotace ani jiné výhody nečerpá a de facto s ní má po stránce realizace velmi málo společného. Nový systém vstupu je z dílny organizátora - společnosti Relmost.

Já to osobně odhaduji spíše na evidenční motivaci spojenou se snahou nepustit tam zadarmo uplně každého. Byť teda z mého osobního pohledu je ten systém zvolený skutečně nešťastně komplikovaně. Ale z loňska si pamatuji, že tou bránou procházel uplně každý tam a zpátky a děvčata u vstupu se ani nenamáhala něco kontrolovat. Což primárně asi taky není uplně dobře...

Nemám nejmenší tušení o nákladech na evidenci vstupů a příjmech ze vstupenek. Ale něco mi vnitřně říká, že se tato čísla budou vzájemně podobat. Tzn. já bych volil buď platbu pro všechny za třeba 100 Kč/ den (jak píše @lukas15 ) a nebo všichni zadarmo a buďme rádi, že přijdou.

Vnímám pozitivně, že Relmost chce na akci golfisty dostat zdarma a dokážu si představit, že v evidenci bude nemálo komplikací jako GDPR a podobné srágory, ale tohle za mne není dobře zvolená cesta...

ČGF sice turnaj nepořádá a nemá reálný vliv na organizaci, ale ze svého rozpočtu na turnaj posílá peníze. Takže není zcela přesné, že členové Cgf mají vstup zdarma. Jejich vstup byl uhrazen federací... Pokud tento systém registrace vymyslel Relmost, může se to obrátit i proti ním. Bude totiž jasné kolik členů Cgf přišlo a pokud to číslo bude nízké, mohou se ozvat hlasy, proč dotovat profi turnaj miliardáře, když to zas tolik členů nezajímá. Samozřejmě to platí i v obráceném gardu. Velký zájem členů = potencionální navýšení příspěvku...

ČGF sice turnaj nepořádá a nemá reálný vliv na organizaci, ale ze svého rozpočtu na turnaj posílá peníze. Takže není zcela přesné, že členové Cgf mají vstup zdarma. Jejich vstup byl uhrazen federací... Pokud tento systém registrace vymyslel Relmost, může se to obrátit i proti ním. Bude totiž jasné kolik členů Cgf přišlo a pokud to číslo bude nízké, mohou se ozvat hlasy, proč dotovat profi turnaj miliardáře, když to zas tolik členů nezajímá. Samozřejmě to platí i v obráceném gardu. Velký zájem členů = potencionální navýšení příspěvku...
Jako člen KK jsem již ráno dal podnět kolegům, abychom se tím zabývali, tzn. děkuji ti za tuto poznámku. Nejsem si totiž 1. jist, zda v letošním roce k nějaké platbě z rozpočtu došlo (vím, že to leželo na stole) a za 2. nevím, jaké má tato podpora případné specifikace.

Ještě pro dokreslení jsem se podíval, Jake jsou ceny vstupenek bez slevy:

• Permanentka ČT-NE: 890,-
  • Čtvrtek: 200,- (děti, senioři, ZTP: 90,-)
  • Pátek: 250,- (120,-)
  • Sobota: 490,- (240,-) + koncert Monkey Business od 17:00
  • Neděle: 290,- (140,-)

Jako člen KK jsem již ráno dal podnět kolegům, abychom se tím zabývali, tzn. děkuji ti za tuto poznámku. Nejsem si totiž 1. jist, zda v letošním roce k nějaké platbě z rozpočtu došlo (vím, že to leželo na stole) a za 2. nevím, jaké má tato podpora případné specifikace.
Nejsem znalec rozpočtu Cgf, ale myslím si, že se na turnaj přispívalo a jako protiplnění byly nějaké karty pro hráče na turnaj, stánek Cgf na hřišti a právě také volné vstupy pro členy. Tedy Cgf kupovala vstupy pro členy v rámci balíku ( ne separátně). Obecně mi ta registrace připadá taky docela složitá, ale asi to bude mít nějaký racionální důvod. Tipů bych si taky nějaké podklady pro dotace, ale fakt netuším. Mně nejvíc na tom vadí ten přístup, který "diskrimuje" hráče bez chytrých mobilů, několik takových znám. Nevidím tam totiž alternativu, jak lístky získat pokud mám na ně nárok, ale nemám chytrý mobil, případně nechci do něj appku instalovat...

Upraveno:
Ceny za vstup mi prijdou v pohode. Pro srovnani treba ted Wyndham Champ., coz asi neni uplne top turnaj ma ceny od 75 USD a vys (typicky + dan, takze to bude kolem 90 USD). Mladez do 15 let zdarma, ucitele z regionu zdarma + jeden jejich host zdarma, hasici a podobne taky zdarma. Samozrejme golf tam ma uplne jinou tradici a dost lidi tam jde vic za zabavou a spolecensky, nez primo za tim sportem podobne jako na jine sportovni akce (i lokalni). Mimochodem Snedeker tam hraje taky :-)

Už jste to někdo zkoušel?....... Že mi App Czech Masters funguje - nevím proč - jen přes data a nikoli na wifi bych ještě skousnul. Že při zadávání data narození nelze posouvat roky, ale jen měsíce už méně (jako dříve narozený jsem musel kliknout 748 x):rolleyes:.......A že mě to nakonec nepustilo k odeslání s tím, že nastala neočekávaná chyba a že to mám zkusit znovu byl vrchol:vomit::down:. Zkusil jsem od a znova nainstalovat.....a teď to pro jistotu nefunguje vůbec.

Už jste to někdo zkoušel?....... Že mi App Czech Masters funguje - nevím proč - jen přes data a nikoli na wifi bych ještě skousnul. Že při zadávání data narození nelze posouvat roky, ale jen měsíce už méně (jako dříve narozený jsem musel kliknout 748 x):rolleyes:.......A že mě to nakonec nepustilo k odeslání s tím, že nastala neočekávaná chyba a že to mám zkusit znovu byl vrchol:vomit::down:. Zkusil jsem od a znova nainstalovat.....a teď to pro jistotu nefunguje vůbec.
Já to zkoušel a vyšlo to napoprvé :cool: To zadávání data mě taky překvapilo, ale jen do doby, než jsem kliknul na rok v horní části a mohl jsem se tak přenést do minulosti výrazně rychleji, než ty :)

Já to zkoušel a vyšlo to napoprvé :cool: To zadávání data mě taky překvapilo, ale jen do doby, než jsem kliknul na rok v horní části a mohl jsem se tak přenést do minulosti výrazně rychleji, než ty :)
....jo, je možný až pravděpodobný, že jsem blbej s tím datumem 😀 ......ale to odeslání fakt nešlo.

Kdo kdy jdete?
Měl jsem tam být jako brigádník, ale zdravotní potíže mě nepustili ani tam.
Tak plánuji s rodinou se tam ukázat na jukandu v neděli po obědě.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom