Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

DeChambeau HIO přes dům - Výzva

Mel si vyndat vlajku, ne asi! :-D

...btw. každopádně, hezké by bylo, kdyby pak stejnou výzvu předal dalším borcům, až se mu to podaří, aby ho trumfly. Akorát otázkou, jestli všichni mají u svého domu grýn. Ale mohla by to být pěkná seznamovačka. :)

Mel si vyndat vlajku, ne asi! :-D

...btw. každopádně, hezké by bylo, kdyby pak stejnou výzvu předal dalším borcům, až se mu to podaří, aby ho trumfly. Akorát otázkou, jestli všichni mají u svého domu grýn. Ale mohla by to být pěkná seznamovačka. :)
Ok, čekám pozvánku…

Ok, čekám pozvánku…

Nečekej, můžeš ho trumfnout. Hele, je to jednoduchý... první den, jedna rána, druhý den, dvě rány, třetí den, tři rány. No a protože pro Tebe je to v Hoře a tam to HIO ty prostě dát nemůžeš, narozdíl od několika dalších šťastlivců, tak 365. den - 365 ran... :-D

Co by nemohl? Ze zahrady přes barák na devítku :) Na sedmičku by to možná taky šlo, ale tak odněkud z kurníku :D

Co by nemohl? Ze zahrady přes barák na devítku :) Na sedmičku by to možná taky šlo, ale tak odněkud z kurníku :D

To má natrénovaný… na sedmičku za dům se normálně hraje, když jdeš devítku. :) resp občas to tam díky vteřinovému tornádu zalítne… ehm.

Už se to dá zkusit na simulátoru.

1732692103838.webp

Já bych to v této diskusi nepokoušel. Duo @requo a @mkopcak ohledně HIO v Hoře, to je takové balancování na hraně vysoké propasti ;) ;) ;)
Jsem opravdu rád, že na tuto chvilku mám vzpomínky a hlavně na následný večer. Dodnes se tomu směju. Ovšem sám jsem zatím nebyl obštastněn HIO zahrát.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom