Hrozí tam amatérovi na jedničce ten out vpravo nebo reálně ne?
A nějaké dojmy ze zajímavých jamek 16-18? Amatéři asi přes ten hotel nehrají, že? A na 18j první rána hodně vlevo jako někteří profi? Jak jsi si přihrál na green 18j? (údolí před jamkou hrozilo?)
Jde o to, co si představuješ pod pojmem reálně:-D. Já vzal hybrid především proto, abych nedostřelil do vody, protože ta začíná na 230 m. Ale šlajs běžných rozměrů k tomu autu doskákat určitě může a takovej
@Sauron by musel zamířit někam na 17. green, aby se do tý 130 m široký dálnice vešel...
Překvapilo mne, že ti nijak nediktují odpaliště dle HCP. Zeptají se tě na něj, doporučí ti barvu, ale já dostal na výběr klidně z černých. Jen se ti může stát, že pokud budete hrát pomalu, že tě během hry posunou na kratší. Ovšem reálně rozdíly mezi vzdálenostmi jsou v metrech, nikoliv v desítkách - jamky jsou z mého pohledu skutečně dost krátké.
Na 16ce jsem spolehlivě vyhodil ránu do autu, protože nás na to caddy upozornil, že tam nemáme hrát. Skákal pěkných 80 m až k hotelu po asfaltu, načež si ho jeden kolemjdoucí Ital strčil do kapsy
.
Na 17ce přes hotel klidně hrát můžeš, respektive pokud chceš na FW, tak musíš - jinak to nejde. Já po zážitku na 16ce hrál drobně víc doleva, takže jsem se vrátil na odpaliště 2ky:-D. Odtamad jsem trefil jediný bunker ve kterým skutečně být nechceš, takže nakonec stejně jako na 16ce zapsaný double.
A na 18ce jsem si dal velkou rezervu, takže jsem přihrával sice 56kou, ale od tribuny na 1ce. A protože bylo navrtáno přímo u údolí nářků, tak jsem to pro sichr trojputtnul...Ale i tak jsme si z okolních balkónů a restaurací vysloužili potlesk...