Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Do olympijského turnaje nejlépe vstoupil Matsuyama, silný start i pro Schauffeleho

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Do olympijského turnaje nejlépe vstoupil Matsuyama, silný start i pro Schauffeleho (GolfDigest.cz)

ZAHRANIČÍ > Xander Schauffele by si letos ke dvěma major titulům rád nadělil i obhajobu olympijského zlata. V Paříži nezačal vůbec zle a se skóre -6 ztrácí na vedoucího Hidekiho Matsuyamu jen dvě rány.

Pokračovat ve čtení...

Koukáte na to někde? Včera byl asi hodinový střih na ČT sportu, ale dneska ani zítra to tam nevidím. V neděli půjde živě od 9-10h. 😁😂

Ja osobne to pozerám na Max (HBO). Je to naživo.

Přílohy

• IMG_0496.webp
    IMG_0496.webp
    42,4 KB · Zobrazení: 45
Ja osobne to pozerám na Max (HBO). Je to naživo.
Taky koukám na Max........je to teda bez komentáře, ale zase se na to dá koukat od rána do večera:)

Ale za 300 na měsíc , ale co uz, za měsíc zrusime

Kdyby si náhodu měl O2TV, tak v nejvyšším tarifu je MAX v ceně, 899 Kč, pokud to navíc platíš z účtu u Airbank, je tam 300 Kč cashback každý měsíc, takže to ve finále vyjde na 599 Kč a to už je docela akceptovatelné.

Edit: myšleno pokud potřebuješ O2TV, já třeba kvůli fotbalu.

Kdyby si náhodu měl O2TV, tak v nejvyšším tarifu je MAX v ceně, 899 Kč, pokud to navíc platíš z účtu u Airbank, je tam 300 Kč cashback každý měsíc, takže to ve finále vyjde na 599 Kč a to už je docela akceptovatelné.

Edit: myšleno pokud potřebuješ O2TV, já třeba kvůli fotbalu.
MAX je i v nižších tarifech........já mám (taky kvůli fotbalu a hokeji) konkrétně tarif "O2 TV HBO a Sport Pack"......a za 299 Kč je tam taky MAX (filmy, seriály.....a teď olypiáda).

Tak kdo bude zlatej?......Bude to asi napínavý a poslední flighty bomba (McIlroy, Matsuyama, Hojgaard - Rahm, Fleetwood, Schauffele). Já to přeju Tomymu:).....a pro Roryho taky nějakou placku😀

To jsou ale nervy. Přesypa se to…
Go Tommy go!

Tak bylo to celkem drámo 🙈

Opět se potvrdilo, že tyto velké turnaje rozhoduje poslední devítka.

Tak jak Scheffler rozstrilel tu druhou devitku se americanum ve Francii povedlo naposledy pred 80 lety.

I na Open i tady jsem veril na konci turnaje Rahmovi, zvlast potom jak zachranil par na 8.j. Pak byl Scheffler snad i 9ran zpet. No uz si priste nebudu radsi nic myslet :D Hezkej turnaj az do konce.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom