Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Dodržujete suchý únor?

Dodržujete suchý únor?

• 🍺 „To by chtělo mulligan... aneb omylem jsem to porušil na začátku.“ (Zkusil jsem, nevyšlo to)

Hlasy: 0 0,0%
  • 🌧 „Mokrý únor – na suché fairwaye se letos nehraje!“ (Piju možná i víc než obvykle)

Hlasy: 0 0,0%

• Hlasovalo
    15

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
suchyunor.webp

FOTO: @jumbodedek na Grabštejně... sorry Péťo, ale to je prostě ikonická, naprosto tematická fotka :)
Dodržujete suchý únor?

Suchý únor znamená, že si celý měsíc nedáte ani kapku alkoholu. Jde o osobní výzvu, test pevné vůle nebo prostě jen snahu udělat něco pro zdraví. Jak jste na tom vy? Rychlou odpověď do ankety, rozpracování tématu v příspěvcích vítáno. :)

Jelikož piji jen na golfu, tak mám suchý nejen únor, ale od konce mé golfové sezóny do začátku mé nové golfové sezóny ;)
Máš pravdu Michale @requo že se ta fotka hodí tematicky. Moc mi to na ní sluší :D

V době, kdy jsem dělal silový trojboj, jsem držel suchý leden, a v té době o suchým únoru nikdo v ČR ještě neslyšel. Pravda, tou dobou opadávalo listí z těch plavuní, co se následně chystaly do země vykonat svou sebepřeměnu na hnědé uhlí.

Benefity -
1) játra nic, ty jsem měl dycky jako mimino
2) lepší spaní po třech dnech abstinence
3) hubnutí - nedáš si dvě deci, a nejdeš si zakrojit to prosciutto, nenasypeš si ořechy a tak jsi vlastně v deficitu.

Od tý doby, co žiji sám, tak jsem se k tomu nedonutil. Když mám 14 dní puberťáky, tak je to v pohodě, ale když jsem doma 14 dní sám, tak jsem tak jednou týdne otrávenej a většinou napíšu do skupiny na Whatsapp: "Žízeň?", načež přijde odpověď "U Kance, nebo vinotéka ...?", a pak už se to nějak vyvine samo.

Ale možná se k tomu dokopu na nějaký čas, abych trochu ořezal to sádlo, co mám na břiše. Ne, že bych to potřeboval pro fotky na seznamku (stačí být vtipný, finančně pohledný, umět vařit a mít dobrou práci s jazykem :devil:), ale vrátil jsem se ke zkoušení stojky na rukou a těch 6-8 kg navíc se mým ramenům nelíbí.

Já mám suchý celý rok ale zrovna únor asi neklapne, čeká nás golf trip a tam si nějaký drink asi dám.

Tomu se pak říká (slyšel jsem to v rádiu), že si rebel a cíleně držíš tzv. Mokrej únor. ... hmmm, na jakou stranu, že to šviháš, vlastně? :-D

V době, kdy jsem dělal silový trojboj, jsem držel suchý leden, a v té době o suchým únoru nikdo v ČR ještě neslyšel. Pravda, tou dobou opadávalo listí z těch plavuní, co se následně chystaly do země vykonat svou sebepřeměnu na hnědé uhlí.
I já měl pocit, že jsem suchej únor vlastně vymyslel... Už před 25 lety jsem to držel rok co rok a říkal jsem tomu měsíc bez masa a alkoholu :cool: Vždycky jsem zhubnul těch 5-8 kilo na ideální váhu, abych to pak 11 měsíců postupně nabíral...

Jakmile mi to začali cpát v rádiu jako výzvu, tak jsem toho na protest nechal :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom