Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Dokonalá, vzrušující… Co prožívají golfové hvězdy na cestě po Magnolia Lane při Masters?

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Dokonalá, vzrušující… Co prožívají golfové hvězdy na cestě po Magnolia Lane při Masters? (GolfExtra.cz)

Není ani nejstarší, není ani nejobtížnější a není ani nejpočetněji obsazený, přesto má mezi čtveřicí majorů zvláštní postavení. Řeč je o Masters a tou zvláštností není pouze to, že se jako na jediném z turnajů velké čtyřky hraje stále na stejném hřišti. Ikonické osmnáctce Augusta National. Už jen příjezd po proslulé Magnolia Lane zvyšuje tepovou frekvenci hráčů. Co všechno letí hlavou těm, kteří projeli branou areálu a dostali šanci si Masters zahrát?

Pokračovat ve čtení...

Hele, tyhle pocity si asi dokážu představit. V našem českém "rekreačněgolfovém" měřítku jsem něco podobného zažíval, když jsem poprvé vyrazil na naše ikonická hřiště o kterých jsem před tím jen četl nebo o nich básnili zkušenější golfisté.....tzn. u mě to byl konkrétně Karlštejn, Albatross, Penati, K.Vary, Mariánky (tam jsem seděl snad hodinu před hrou na terase a nasával atmosféru toho místa :)) a nedávno Adamstal. Oni (ti profíci) to ale asi zažívají každý rok....u mě se ale podruhé už ten wow efekt nedostavil.....holt Magnolia Lane tu nikde nemáme:D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom