Tentakruel
Nováček
Jmenuji se Michal (Mišar, Mišák, Miš, ...), jsem z Prahy, z poloostrova Holešovice
Domovský klub: GC Marina Praha.
První odpal před 3 lety na DR Chateau St. Havel, druhý odpal s "Jdu na golf" na DR Rohanský ostrov, "Zelená karta" na hřišti Soudný v Benátkách nad Jizerou.
A pak jsem začal žít "zelený svět"... Ani jsem netušil do jak časově náročného koníčku se pouštím.
Baví mě hra a poznání nových hřišť. Raději jdu v týdnu 2x hřiště se skvělými přáteli než abych zajel na DR a potrénoval.
Prosím, nebijte mě za to ... Ono mi to tak většinově hezky cinká a létá ke spokojenosti A že něco občas nevyjde? Mám vždycky druhou nebo další ránu. A tu přece umí každý
Vítej, konecne nekdo z holesovic Na rohanu jsem docela casto a obcas me muzes trefit, kdyz sbiram micky
Kdysi jsem měl takový spor. Chtěl jsem si nasbírat dva tři golfové míčky pro psa. Vyběhl na mě někdo kdo říkal, že je správce, že tam nemám co dělat (i když nikde nebyl plot a nepohyboval jsem se na hřišti) a míčky mu musím odevzdat. Je to pravda, že si člověk nesmí brát nalezené míčky když není člen klubu?