Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Dvoudenní (dvoukolové) golfové turnaje

Zdeněk

Aktivní člen
Jméno
Zdeněk
Přijmení
Valehrach
Klub
GC Brno
HI (HCP)
11,7
S ohledem na to, že řada z Vás se kolem golfu motá rozhodně déle než já, tak mám na Vás dotaz. A to zda u nás existuje nějaká golfová tour, která se hraje vždy na dvě kola? Klasika dvoudenní turnaj na dvě kola. V roce x turnajů a pak případné finále? Zatím co jsem našel, tak je podmíněno základním vkladem cca od 40.000,- a výše. Což rozhodně není zrovna to co hledám. Budu rád za jakýkoliv typ na takovou tour, kde není podmínkou takto vysoký vklad. Stejně tak i přivítám info, že nic takového u nás není - zatím jsem totiž nic takového nenašel :-)

Díky za Váš čas a případné info :-)

Pro Mid a Seniory je czech Mid & Senior tour

Jj přesně toto jsem taky našel asi jako jediné. Nicméně zde je právě, co mám info, nutný vklad, který začíná na 40.000,-. Což je fakt dost raketa :-) Nebo se mýlím a je to jinak?

Jj přesně toto jsem taky našel asi jako jediné. Nicméně zde je právě, co mám info, nutný vklad, který začíná na 40.000,-. Což je fakt dost raketa :) Nebo se mýlím a je to jinak?

To koukas na varianty Players a Masters, tam si kupujes celej humbuk okolo. Ale MIDi a Seniori se ridi pouze vekem a HCP, tzn. pokud mas nizky HCP je pomerne velka sance, ze si zahrajes. Respektive loni se tusim nestalo, ze by si nekdo nezahral - kapacita nebyla naplnena.

To koukas na varianty Players a Masters, tam si kupujes celej humbuk okolo. Ale MIDi a Seniori se ridi pouze vekem a HCP, tzn. pokud mas nizky HCP je pomerne velka sance, ze si zahrajes. Respektive loni se tusim nestalo, ze by si nekdo nezahral - kapacita nebyla naplnena.

Super díky za info. Já totiž dostal - bohužel neověřené info - že i na MID je nutná tato podmínka. Každopádně díky pánové, potěšili jste mne :-)

Jj přesně toto jsem taky našel asi jako jediné. Nicméně zde je právě, co mám info, nutný vklad, který začíná na 40.000,-. Což je fakt dost raketa :) Nebo se mýlím a je to jinak?
Platíš za jeden dvoudenní turnaj pouze startovné 1800,- Kč (vloni to bylo 1600,-Kč).
Takže zdražení o 12.5% pro letošek :mad:
Ale i tak se to vzhledem k výběru hřišť asi vyplatí.

Platíš za jeden dvoudenní turnaj pouze startovné 1800,- Kč (vloni to bylo 1600,-Kč).
Takže zdražení o 12.5% pro letošek :mad:
Ale i tak se to vzhledem k výběru hřišť asi vyplatí.

Jj přesně toto vím, jen jak jsem psal dostal jsem mylné info ohledně vstupu. Každopádně díky za info Mirku :-)

Jj přesně toto vím, jen jak jsem psal dostal jsem mylné info ohledně vstupu. Každopádně díky za info Mirku :)
Vloni a letos jsem tuto tour hrál (jen vybrané turnaje) a @mkopcak to „pískal”.
Organizačně jsou turnaje na 1.

• To se mi líbí
Reactions: PFP
Vloni a letos jsem tuto tour hrál (jen vybrané turnaje) a @mkopcak to „pískal”.
Organizačně jsou turnaje na 1.

Super, tak to se budu těšit na příští rok a třeba se tam potkáme. Já tedy v sekci MID - k seniorům mi ještě pár zářezů chybí :D

třeba se tam potkáme

Protože v kalendáři na rok 2021 dali ve všední dny turnaje jen na Karlštejn a Černý most, tak máme šanci se potkat jen na prvních dvou. A to jen pokud si mne ředitel vybere:-).

Protože v kalendáři na rok 2021 dali ve všední dny turnaje jen na Karlštejn a Černý most, tak máme šanci se potkat jen na prvních dvou. A to jen pokud si mne ředitel vybere:-).

Tak pokud si tě zase vybere tak se určitě potkáme, jelikož máme v plánu dát všechny termíny :-)

Protože v kalendáři na rok 2021 dali ve všední dny turnaje jen na Karlštejn a Černý most, tak máme šanci se potkat jen na prvních dvou. A to jen pokud si mne ředitel vybere:).
Hele a můžeš pro příště zařídit lepší počasí?
Hrál jsem dva turnaje Mid&Senior Tour, které si pískal a počasí vždy stálo za 💩
Déšť a zima🙈

Déšť a zima🙈

No jo co by jsi chtěl za 1.600,- :D ale souhlasím s tebou a objednávám u @mkopcak slunce a teplo - i na ty termíny které nebude pískat :-)

No jo co by jsi chtěl za 1.600,- :D ale souhlasím s tebou a objednávám u @mkopcak slunce a teplo - i na ty termíny které nebude pískat :)
Tak pokud si tě zase vybere tak se určitě potkáme, jelikož máme v plánu dát všechny termíny :)
Jen asi budeš muset trošku vylepšit HI ;)
Jo a Midi hrají z "bílých", tak abys nebyl překvapený.

Déšť a zima🙈

Já bych to s dovolením poupravil - vždy když pískám pro ČGF, tak je nádherně. Jen když tam seš ty, je hnusně😄

Jen asi budeš muset trošku vylepšit HI ;)
Jo a Midi hrají z "bílých", tak abys nebyl překvapený.
Jj vím stáhnout pod 18 bude potřeba a hra z bílých nebude taky úplně novinka. Jsou to metry navíc o tom žádná. Spíš bude potřeba volit dobrou strategii - jinou než bych na daném hřišti hrál ze žlutých. Určitě to přidá i nějakou ránu navíc, ale to není nic co by mne od toho odradilo. Naopak, další motivace na sobě makat :-)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom