Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz European Tour v Hongkongu kvůli nepokojům za týden nezačne

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
European Tour v Hongkongu kvůli nepokojům za týden nezačne (GolfExtra.cz)

Pouhých osm dní před startem odložila European Tour jeden ze dvou zahajovacích turnajů nové sezóny, kterým mělo Hong Kong Open. Důvodem jsou přetrvávající nepokoje v zemi, která je od roku 1997 pod čínskou správou.

Pokračovat ve čtení...

Článek, resp. odkaz článku jsem schválil, protože byť je to z důvodů "politických", tak se to promítá i do golfu. Důvod z článku:

"Bezpečnost našich hráčů, zaměstnanců a dalších zúčastněných stran a všech účastníků našich turnajů po celém světě je naší nejvyšší prioritou. Cítíme, že toto je správný, i když nešťastný postup," stojí v prohlášení."

To je jasné zdůvodnění. Pro mě ale i ta lidská rovina: Za mě osobně - asi by mi taky přišlo zvláštní, když někde probíhají demonstrace, tak si tam nakráčet se "zábavou" a dělat, jak se mě to netýká a jak se úžasně bavím.

Za mě osobně - asi by mi taky přišlo zvláštní, když někde probíhají demonstrace, tak si tam nakráčet se "zábavou" a dělat, jak se mě to netýká a jak se úžasně bavím.

Neznám konkrétní situaci, bezpečnostní rizika, stav na místě, atd. Ale sport by měl být dle mého maximálně apolitický. Bohužel historie nám říká něco zcela jiného...

Neznám konkrétní situaci, bezpečnostní rizika, stav na místě, atd. Ale sport by měl být dle mého maximálně apolitický. Bohužel historie nám říká něco zcela jiného...
No, ve chvíli, kdy vzduchem létají zápalné láhve a policie veřejně vyhlásí, ze začne střílet ostrejma, není to o politice, ale o zdravém rozumu tam nestrkat rypák...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom