Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Fleetwood versus McIlroy. Finálové kolo v Dubaji slibuje napínavou bitvu

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Fleetwood versus McIlroy. Finálové kolo v Dubaji slibuje napínavou bitvu (GolfExtra.cz)

Parádní kolo bez jediné chyby a s osmi birdie "vypálil" Tommy Fleetwood třetí den turnaje Dubai Invitational a s celkovým skóre -15 se posunul do čela pořadí podniku DP World Tour. Z první příčky tak sesadil dosavadního lídra Roryho McIlroye, který ale ztrácí na svého parťáka z Ryder Cupu jen jedinou ránu.

Pokračovat ve čtení...

Tommy to nepustil ...

1705266659932.png

Rory si to prohrál hlavně trojputtem ze 2 stop na tříparu.
Ta voda na 18. jamce a následné bogie už to jen potvrdilo.

To bylo tedy drama. ;)

Konečně Fleetwood vyhrál. Já mu to tak příal, ale když na 16. zahrál bogie, jsme si říkal, zase to nedá v hlavě. Ale nakonec dvě birdie, super puttování.
Přeju mu, aby konečně něco vyhrál na PGA.

Konečně Fleetwood vyhrál. Já mu to tak příal, ale když na 16. zahrál bogie, jsme si říkal, zase to nedá v hlavě. Ale nakonec dvě birdie, super puttování.
Přeju mu, aby konečně něco vyhrál na PGA.
Rory mu těmi chybami na 14. a 18. dost pomohl, ale je to golf a chyby se stávají. Jinak oba hráli dobře. 👍

Já se těšil na play-off, ale swing o 2 rány na 18. mě zhatil plány. 🤭

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom