Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Flighty pro restart PGA Tour v Colonialu? Jako by šlo o major!

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Flighty pro restart PGA Tour v Colonialu? Jako by šlo o major! (GolfExtra.cz)

Tomu turnaji chybí jediná věc. Tiger Woods. Jinak ale nabízí Charles Schwab Challenge, kterou se v tomto týdnu restartuje zámořská PGA Tour, všechno, co si po přímých přenosech hladový sportovní fanoušek může přát. Složení čtyř hlavních flightů do dokazuje.

Pokračovat ve čtení...

Tak jsem pustil GolfChannel. Měl u nás asi nejdelší odmlku za posledních 5 let. A on ten přenos je až od 22:00?
Vzhledem k tomu, ze už odpoledne jsem dělal chyby v počítání ran u provizorniho míče, tak je to jasná známka toho, ze nemám ponocovat u televize a jít brzy spát..... Ještě chvilku a nebudu tu televizi vůbec potřebovat :)

Tak jsem pustil GolfChannel. Měl u nás asi nejdelší odmlku za posledních 5 let. A on ten přenos je až od 22:00?
Vzhledem k tomu, ze už odpoledne jsem dělal chyby v počítání ran u provizorniho míče, tak je to jasná známka toho, ze nemám ponocovat u televize a jít brzy spát..... Ještě chvilku a nebudu tu televizi vůbec potřebovat :)
No já si myslím, že je to spíš známka u té televize zůstat a opakovat si počítání ran aj. Takový indoor trénink ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom