NOVINKA NA FÓRU: Nová sekce fóra "MŮJ ŠVIH"
Na 19.jamce je nově k dispozici část fóra věnovaná našim švihům. Švih je něco, co každý golfista více či méně řeší a čím se v průběhu svého života trápí. Na každém švihu je co vylepšovat. A nebo se jím alespoň pochlubit. Toto je velmi oblíbené na zahraničních golfových fórech (např. sandtrap.com, golfwrx.com). K čemu se hodí nahrát a zobrazit svůj švih? Důvody mohou být různé:
PRAVIDLA SEKCE viz: Pravidla pro sekci "Můj švih" na 19.jamce - ČTĚTE!
Sekce "Můj švih" je dostupná:
---
Díky všem za brainstorming ve vlákně: Sekce fóra: Můj švih? (videa, rady a pomoc) (uzamčeno)
Připomínky, nápady směřovat:
Na 19.jamce je nově k dispozici část fóra věnovaná našim švihům. Švih je něco, co každý golfista více či méně řeší a čím se v průběhu svého života trápí. Na každém švihu je co vylepšovat. A nebo se jím alespoň pochlubit. Toto je velmi oblíbené na zahraničních golfových fórech (např. sandtrap.com, golfwrx.com). K čemu se hodí nahrát a zobrazit svůj švih? Důvody mohou být různé:
- Získat radu - názor: co dělám špatně a co bych mohl dělat lépe.
- Vést si osobní "virtuální" deníček vývoje svého švihu, pokud budu přidávat svůj párkrát do roka + komentáře
- Získat zpětnou vazbu, pochvalu, vědomí, že v tom nejsem sám
- Pochlubit se
- ...
PRAVIDLA SEKCE viz: Pravidla pro sekci "Můj švih" na 19.jamce - ČTĚTE!
Sekce "Můj švih" je dostupná:
- odkaz: https://www.19jamka.cz/forums/muj-svih.230/
- Homepage - odkaz nahoře
- Ze struktury fóra: FÓRUM -> Členové 19.jamky -> Můj švih
---
Díky všem za brainstorming ve vlákně: Sekce fóra: Můj švih? (videa, rady a pomoc) (uzamčeno)
Připomínky, nápady směřovat: