Stale je tu moznost, kterou se chystal v pondeli pouzit @doktordee . Tu jsi ale zamitl, zatim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky pomohlo, už jen jedno slovo a mám sloupecJa uz jen jedno slovo a mam radek takze pomohlo
Jen tak dal a brzy bude konec.
Tak tohle by mě zajímalo, rozveď to veřejněStale je tu moznost, kterou se chystal v pondeli pouzit @doktordee . Tu jsi ale zamitl, zatim....
tak sorry, nemůžu to tu napsat.Žádné takové. Nikdo se tu nebude rozvádět! [emoji63]
Super, přijedu taky v neděli večer a můžeme to probrattak sorry, nemůžu to tu napsat.
Ale v pondělí v pekle bych to mohl sdělit osobně
myslím, že na tu večerní romantiku ve dvou, je to jako stvořenýSuper, přijedu taky v neděli večer a můžeme to probrat
No, ještě to promyslím, asi vydržím do pondělí[emoji6]myslím, že na tu večerní romantiku ve dvou, je to jako stvořený
srabeNo, ještě to promyslím, asi vydržím do pondělí[emoji6]
Konečně něco co mám23.losování
Svisle nebo vodorovně?Bingo
SvisleSvisle nebo vodorovně?
Pěkný, gratulace! Mně už chybí jen jedno slovo a budu mít řádek. Tak snad dneskaSvisle
to me uz chybi asi 6 dniPěkný, gratulace! Mně už chybí jen jedno slovo a budu mít řádek. Tak snad dneska
Aha, tak nic, jsem myslel, že teď už to půjde samoto me uz chybi asi 6 dni
Notářský dozor nezkontroloval tikety!!!Až se to stydím napsat, ale až teď jsem zjistil, že jsem použil jedno slovo dvakrát.
Takže máte o jednoho hráče míň.
Koukám a jsem na tom stejněAž se to stydím napsat, ale až teď jsem zjistil, že jsem použil jedno slovo dvakrát.
Takže máte o jednoho hráče míň.