Dlouho jsem hledal golf aplikaci, která by uměla především živě sdílet výsledky. Před léty jsem dal dohromady i podklady pro vytvoření vlastní. Nedošlo na ni. Nějak nebyli programátoři. A nedávno jsem narazil právě na Golf Game Book. Co umí? Sportu věcí! A podle všeho zdarma. Zatím jsem narazil na jedinou placenou věc a tou je Soukromá hra. Nepotřebuji.
Umí různé formáty her. Tvořit skupiny. Týmy. Zohlednit hcp. Individuální odpaliště. Vložené soutěže. Tisknout teetime. Ale hlavně zobrazovat výsledky jednotlivých jamek živě na webu / v aplikaci.
Když máte více hráčů, kde jde každý v jiném flightu, tohle je dobrý způsob, jak sledovat skóre.
Prvotní orientace v aplikaci může být složitější, ale vzhledem k možnostem nastavení je to naprosto akceptovatelné. Navíc se vše dá pohodlněji připravit na webu.
S @Toams si tak můžeme Pyšely dát na dálku třeba jamkovku [emoji6]
Umí různé formáty her. Tvořit skupiny. Týmy. Zohlednit hcp. Individuální odpaliště. Vložené soutěže. Tisknout teetime. Ale hlavně zobrazovat výsledky jednotlivých jamek živě na webu / v aplikaci.
Když máte více hráčů, kde jde každý v jiném flightu, tohle je dobrý způsob, jak sledovat skóre.
Prvotní orientace v aplikaci může být složitější, ale vzhledem k možnostem nastavení je to naprosto akceptovatelné. Navíc se vše dá pohodlněji připravit na webu.
S @Toams si tak můžeme Pyšely dát na dálku třeba jamkovku [emoji6]