Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Golf jako modlitba

Hezký závěr Haladovi úvahy:

"Spěcháte-li životem, raději zvolte jiný sport. Potřeba zastavení ale stejně jednou přijde, především ve stáří. Snad i proto bývá někdy golf vnímán jako hra seniorů. A není na tom nic špatného – s nadhledem a vyvážeností této životní etapy si golf rozumí. "

Jeden z nejlepších článků co pan Halada poslední dobou napsal, super!

Dneska jsem si byl zahrát s kamarádem Semily. Hráli jsme 2 a dohromady je nám 130 let. Zahrál jsem asi 5 parů a vůbec netuším, kolik nahral Vlasta. Byla to krásná pohodová procházka v klidném prostředí. Před námi šli 4 pánové, odhaduji bylo jim dohromady asi "400 let". To nebylo podstatné, v klidu jsme občas čekali, ale to nevadilo. Prostě krásné dvě hodiny! A tak to (občas) má být. Jinak se taky honím za výsledkem a počtem ran.

Dneska jsem si byl zahrát s kamarádem Semily. Hráli jsme 2 a dohromady je nám 130 let. Zahrál jsem asi 5 parů a vůbec netuším, kolik nahral Vlasta. Byla to krásná pohodová procházka v klidném prostředí. Před námi šli 4 pánové, odhaduji bylo jim dohromady asi "400 let". To nebylo podstatné, v klidu jsme občas čekali, ale to nevadilo. Prostě krásné dvě hodiny! A tak to (občas) má být. Jinak se taky honím za výsledkem a počtem ran.

A tloukli jste na kolejnici??:)

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom