@Theophilos: Ahoj Bohumile. Když už se registruješ na Jamce pod jiným nickem, tak je poměrně nešťastné používat stejné IP adresy, případně stejně pojmenované rozsahy atp. a mnohé další aktivity jak technického, tak obsahového charakteru. Dříve či později s velkou mírou pravděpodobnosti poměrně spolehlivě administrátorovi a správcům prokáží, resp. pomáhají indikovat, jako střípky celkové skládačky nějakou nekalost. Když to vezmu, tak i ruční hledání na internetu a trocha analytické práce další indicie přivede a nasměruje, např. pro názornost jeden ze zmíněných střípků viz citace níže - tento Tvůj příspěvek i tu na Jamce z 4.3.2020 - náhoda ve jménech - dva roky před současností?
A v neposlední řadě pak i určitá analýza aktivit těchto doposud spících účtů a jejich kroků z poslední doby od registrace jiného uživatele - konkrétně
@DanKr. Takhle... ano, technicky se dá schovávat dlouho, ale dříve nebo později nějaká chyba nastane a v tomto jsou stroje a automatismy neúprosné. Mýlka a náhoda je samozřejmě i tak možná. V tom případě holt to riziko a odpovědnost za udělený ban beru na sebe - jako admina a správce tohoto místa. Tzn. ničí jiné rozhodnutí to není.
Admin note: Oba tvé zmíněné účty z citace, @Theophilos i @Amadeus (tento je/byl aktuálně spící a bez veřejně viditelných příspěvků - byly uživatelem promazány zpětně, když to ještě Jamka před lety umožňovala, což je logováno) s ohledem na výše zjištěné během chvíle z Jamky trvale vyloučím pro porušení s ohledem na Pravidlo Jamky č. 15 "Duplicitní účty jedné a stejné osoby nejsou standardně povoleny a mohou být okamžitě smazány/trvalý ban".
---
Nijak mi (i trochu v rozporu s místními Pravidly) extrémně nevadí, že by si chtěl fungovat na Jamce dál, principiálně nemám problém dát druhou/třetí šanci v případě domluvy. Nikdo nejsme dokonalý a každý děláme chyby, i já jich udělal a určitě ještě udělám mnoho. V takovém případě je možné přijít a říct - sorry, jo vím o tom, bylo to blbě, zkusím nadále být tu a vyvarovat se všeho, co vedlo v důsledku k mému vyloučení. Rozdílnost a různorodost nás může obohacovat, ale je nezbytné pro dlouhodobé fungování ani ne tak bezchybně dodržovat doslova
Pravidla, jako spíše držet se určitých nastavených principů. Shrnul bych to souslovím "Neškodit a opakovaně neprudit".
A ještě přeci jen čistě osobní doplnění: Ani tak mi nevadí se schovávat po nějaký čas za anonymní účet, protože prostě nechci, aby někdo o mě věděl, potřebuji si to nejdřív ošahat a tak... a je to z určitých vlastností internetu, v některých případech užitečná. I když pořád si myslím, že slušný a rozumný člověk se nemusí za své jméno stydět a umí fungovat rozumně na přímo a čestně. A co si natropí, to si i vypije a časem se nad všemi svými zpětnými volovinami usměje a snad se i trochu poučí do budoucna. Ale velmi mi osobně vadí, že místo toho, aby si se k tomu postavil jako chlap, tak místo toho zkoušíš nadále pokoutně a možná i ve spolupráci se svými přáteli více či méně sofistikovaně si tady řešit své mindráky, případně teze ublížené nálady s přístupem "jen počkejte, já vám ukážu", vytvářet a udržovat zbytečný flame a tím mě přidělávat práci a dohledávat, kdo co kde a řešit - ZNOVU A OPAKOVANĚ. 19.jamka je místo, nebo se alespoň o to snaží, o nějaké fungování pro golfové zájemce, kdy nás spojuje společný koníček, sport. Není ale místem, kde se získávají politické body, kde to má být kdo z koho. Je mi toto celé líto, protože si myslím, že mnoho z tvých tématických názorů ke golfu bylo užitečných a i nás ostatní mohli nějakým směrem ovlivnit, nebo minimálně rozšířit obzory. A sdílet golfovou radost. Ale k tomu je potřeba ve vyeskalovaných okamžicích obrovské míra tolerance, schopnost empatie a místy i trochu upozadit své ego, když druhá strana "vypění". Suma sumárům: NE. Pokud chceš fungovat na Jamce golfově znovu a dále, za čas se mi ozvi a můžeme to zkusit s původním účtem. Ale aktivitou duplicit a popírání, hypotetická domluva se svými kamarády tomuto férovému přístupu moc nefandí. Internet je naštěstí velké místo - a každý z nás už pár desítek let
můžeme fungovat na tom svém písečku a nemusíme být všichni v jedné centrální povolené hospodě, když to z nějakého důvodu neklape.