Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Golf si letos v Kynžvartu nezahrajete. Zámecká osmnáctka prohrává boj s památkáři

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Golf si letos v Kynžvartu nezahrajete. Zámecká osmnáctka prohrává boj s památkáři (GolfExtra.cz)

Místo startu nové golfové sezony eskalace vleklého sporu s Národním památkovým ústavem a další útok na existenci 18jamkového hřiště v Kynžvartu. Na prahu nové sezony se situace vyhrotila do stavu, kdy na pokyn NPÚ byla kolem deváté jamky vybudována dřevěná ohrada, na greeny dvou jamek navezeno několik hromad hlíny a zlikvidovány byly tři můstky přes potok.

Pokračovat ve čtení...

Tak tomu se mi ani nechce věřit. Mám rád hrady, zámky, přírodu. Ale nechápu, o co těm byrokratům z NPÚ jde. Někdo ničil zámek, nebo se vzorně nestaral o trávu, stromy a zbytek parku? Právě naopak. Oni svým jednáním při stavbě ohrady a navezení hlíny vědomě poničili státní majetek pronajatý golfu. Zažalovat je, gaunery.
Je mi z toho velmi smutno.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom