C
Co0w
Neregistrovaný
Zdravím, narazil jsem na tuto stránku (golfchampion.cz). S velmi smíšeným hodnocením. Některé ceny jsou až moc dobré. Dotaz je zda již někdo objednával. A zda jsou hole autentické.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, zkus též mrknout zde https://obchody.heureka.cz/golfchampion-cz/recenze/overeneZdravím, narazil jsem na tuto stránku (golfchampion.cz). S velmi smíšeným hodnocením. Některé ceny jsou až moc dobré. Dotaz je zda již někdo objednával. A zda jsou hole autentické.
Je pravda že jsem si recenze moc nevyhledával. Většinou mi stačí 4+ hvězdy na googlu a dál neřeším. To je tento případ viz. screenshot níže.Pokud jste tam navzdory mnoha negativním recenzím zaplatil předem, tak vás nechápu.
Tak jsem si tam radši zavolal. Řekli, že to na účtárně popoženou a peníze už mám zpět na účtu. Takže kdyby tam někdo nakupoval, doporučuju řešit vše telefonicky. Emaily nefungují.Na Heurece jich je spousta, tak snad Vám to vrátí a nebude to draze zaplacená lekce.