Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfchampion?

• Autor vlákna Autor vlákna Co0w
  • Založeno Založeno
C

Co0w

Neregistrovaný
Zdravím, narazil jsem na tuto stránku (golfchampion.cz). S velmi smíšeným hodnocením. Některé ceny jsou až moc dobré. Dotaz je zda již někdo objednával. A zda jsou hole autentické.

Kupoval jsem dvakrat. Jednou hole, jednou mice. Bezproblemu

Zkusil jsem to jednou a to kvuli cene a mel jsem trochu strach.
Je to podle vseho polsky obchod. Notifikace k prubehu objednavky nechodily. Psal jsem email a obratem volala mila pani z obchodu, ze moje objednavka dorazi pristi den. A opravdu prisla.
Ale asi jsem mel proste stesti, ze to skutecne meli skladem. Ten pocet negativnich hodnoceni, tezko bude nahoda.
Tipuji, ze inzeruji skladem i to co nemaji a pak to teprve shaneji u dodavatelu. A mezitim smerem k zakaznikovi hraji mrtveho brouka. Podle stejneho scenare jede myslim i webgolf.

Upraveno:
Objednával jsem hole pro syna. Po přečtení hodnocení obchodu jsem zvolil dobírku, takže bez fin. rizika. Přišel mi automaticky generovaný mail o potvrzení objednávky, pak cca týden nic.
Už jsem si říkal, že asi budu muset hole shánět jinde. Pak přišla SMS od dopravce, že mi druhý den dovezou balík na dobírku.
Hole v pořádku, nicméně komunikace obchodu je katastrofální.

Obnovuji trochu starší vlákno, změnila se nějak komunikace obchodu? Mam tam vyhlídnutý bag - levnější o litr, než jinde... tak bych uvítal nějaké uklidnění, že vše ok. :) I když dobírka je asi jistota.

Zdravím, před měsícem jsem si objednala covery na hole, druhý den po objednávce paní z obchodu volala, že covery sice mají, ale malinko jiné než inzerují....do dnešního nedorazily, na emaily neodpovídají..... obchod nedoporučuji!

Objednal jsem set zelez Mizuno JPX 921 za bezkonkurencni "akcni" cenu. Za dva dny od objednavky, kdy jsem nedostal zadny mail jsem jim volal. Prijemna pani na telefonu mi rekla ze to zkontroluje. Asi za tri hodiny volala jeji kolegine, taky prijemna pani. Pry jiz 921 nemaji a nabidla 923 o 5 tisic draz. Podekoval jsem ji a rekl at objednavku zrusi a vrati penize. Jsem zvedavy jestli penize dorazi do avizovanych 14. dnu. Dal uz tam nic kupovat nebudu. Takovyhle system prodeje nemam rad.

Pokud jste tam navzdory mnoha negativním recenzím zaplatil předem, tak vás nechápu.
Je pravda že jsem si recenze moc nevyhledával. Většinou mi stačí 4+ hvězdy na googlu a dál neřeším. To je tento případ viz. screenshot níže.
Online nákupy vždy platím předem. Nemám rád dobírku. Poučení pro příště se kouknout i jinam než na hvězdičky na googlu.
1719386058644.webp

Na Heurece jich je spousta, tak snad Vám to vrátí a nebude to draze zaplacená lekce.

Na Heurece jich je spousta, tak snad Vám to vrátí a nebude to draze zaplacená lekce.
Tak jsem si tam radši zavolal. Řekli, že to na účtárně popoženou a peníze už mám zpět na účtu. Takže kdyby tam někdo nakupoval, doporučuju řešit vše telefonicky. Emaily nefungují.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom