Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest HotList 2022 - Wedge

Která z wedge vás nejvíce oslovuje a proč?

• PING GLIDE 4.0

Hlasy: 0 0,0%
  • COBRA KING COBRA SB

• EDEL SMS

• PXG SUGAR DADDY II

• PROTO-CONCEPT FORGED

• WILSON STAFF MODEL

• Všechny

• Žádný z nich

• Jiné (upřesním ve vlákně) :)

• Hlasovalo
    18

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Některým z nás dorazilo v těchto dnech do schránky GolfDigest HotList 2022 s velkým množství recenzí nových golfových holí pro sezónu 2022. Postupně si je v anketě projedeme a v po driverech se koukneme aktuálně na wedge:

wedge.webp

Zdroj a více info: https://www.golfdigest.com/hot-list/golf-clubs/wedges

Je některá z wedgí pro Vás favoritem? Líbí se Vám některý tak, že mu neodoláte? Hlasování viz anketa, slovní doprovod vítán!

Mizuno T22 👍

S wedgemi řady T Hraju už více jak deset let (samozřejmě pravidelně dle opotřebení obměňuji) a jsem s nimi navýsost spokojen.
Příští tok nejspíš nazraje čas na obměnu, takže se T22 objeví v mém bagu.

Já jsem momentálně ve fázi experimentování. Nějakou dobu mám LW Callaway Mack Daddy. Loni nebo předloni jsem pořídil GW Cleveland RTX4, protože jsem měl díru mezi PW a SW u mého starého setu a včera jsem koupil SW Titleist Vokey SM8, protože jsem pořídil nový set, kde nebyla SW. Na další sezónu bych to rád sjednotil, ať nejsem za cirkusáka 😁
A musím teda říct, že původně jsem sezónu chtěl hrát se starou SW, ale když jsem byl přegripovat dřeva, tak jsem se zamiloval a zdůvodnil si nákup nové SW miliónem důvodů.

Kované se nic nevyrovná, mé T5 taky dosluhují, letos jim dám poslední sezonu a na Vánoce se potěším novými.
Ani s odolností a stavem drážek nemám po 4 letech problém, v Golfgearu je dokonce označili za super stav, když jsem ptal, jestli už vyměnit, holt kvalitka.

Po 7 letech jsem dostal od Ježíška wedge Cleveland RTX 50 a 58. Se mi líbí a pocitově mi vyhovují.Další plus byla cena...za polovinu ;);) Chvíli jsem měl wedge od Titlíku,ale nedokázal jsem je vůbec trefit.Těch 7 let jsem měl Clevelandy nějaké archivní kousky . A jinými jsem nikdy nehrál:D:D

Titleist, jedině Titleist...k Ježíšku 56° a poté ještě 52°...SM8, protože jsem kolenovrt a vždy čekám, až zlevní....jsou to krásný kousky...skoro škoda s nimi hrát 👍 očekávám 2 rány na kolo dolů ;) minimálně 🤫

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom