Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Polévka a a výběr ze dvou hlavních jídel jsou v tom, pití ne. Když si pak vybereš něco jiného, tak samozřejmě doplácíš, ale většinou ti hodnotu té stravenky odečtou...Stirinska akce asi smysl ma, neb vetsina lidi saunu nevyuzije (a kdyz tak cast musi doplatit). Voucher na jidlo je taktez systemem, ze neco clovek doplati (piti, polevka ci drazsi jidlo z vyberu).
Navic je to hriste, ktere je bez konkurence v silenem vedru, ale jinak to muze mit tezke..
Martine, máš pravdu, ale v jednom detailu si nejsem tak zcela jist. Jsem v RGC dlouholetým členem a s Liborem Štichou, prezidentem klubu, jsme o tom několikrát mluvili. Štiřín je v trochu jiné situaci, než jsou běžná hřiště. Hospodaří v docela slušných číslech co se provozu týče, s tím i souvisí golfová turistika - mají hodně hromadných akcí, takže se saturuje i restaurace (která je pronajatá) a i hřiště. Dokonce nebýt toho, že se celosvětově výhledově zvažuje zavádění 12jamkových hřišť, a trend je vůbec od osmnáctek přecházet k menším formátům, tak by vážně zvažovali rozšíření na 18jamkové. Odpaliště jsou již v lesích okolo hřiště pár let vykácena. Některé náklady na provoz a údržbu hřiště jsou natolik provázány s údržbou zámeckého parku, že bych se vsadil, že hřiště si platí jen hnojivo (to je nadsázka ). Já jsem se vzhledem ke Štiřínu nešikovně vyjádřil. Ona ta slevová akce absurdně není problém Štiřína - použil jsem to jen kvůli tomu slevomatu. Spíš jsem měl na mysli tendence, které teď vedou hřiště ke společným akcím za vyšší efektivitu provozu - viz např. Jiří Novosad (Pyšely) a jeho tažení proti rozprodávání fýček pod cenou tzv. "virtuálním klubům" apod. Kéž by podobně chtěli zkusit spolupracovat i provozovatelé golfových webových portálů, golfových medií apod. Ale jinak přesně rozumím tomu, cos napsal - na 90 % hřišť to tak bude fungovat.Souhlas s Dušanem, jen si dovolím oponovat s akcí pro Štiřín. Dle mého to mají velmi dobře spočítané a když se nad tím trochu zamyslím, tak mi tahle akce dává smysl jak marketingově (na tuhle akci čekají ročně stovky lidí) tak i provozně: vířivka i sauna jedou stejně nonstop, takže tam se o nákladech moc mluvit nedá, oběd stojí v nákladu 30 - 40 Kč a zbytek jsou peníze za fee. Fee dle ceníku stojí něco mezi 600 - 1000 Kč, tzn. v podstatě dávají slevu 10 - 45%. Kdyby za mnou někdo přišel a řekl mi, že ode mne koupí 200 ks fee, jakou mu dám slevu, tak mu je s podobnou slevou dám.