- HI (HCP)
- 14,2
Já začnu asi trochu netradičně a to svou druhou sadou holí. Nejdřív jsem koupil půlset a nakonec jsem ho postupně doplnil do současnýho stavu 3-SW. Samozřejmě se během tý doby na ebay objevily i komplet sety, ale co se dá dělat. Vybral sem si Ping model IIIA, třetí verze vůbec prvních GI želez prvně vydaná někdy kolem roku 1977-1980. Líbí se mi že nejsou pochromovaný, takže s trochou patiny navíc vypadají pořád stejně a ještě dlouho budou. A taky že byly v tomhle tvaru hlavy dělaný jen pro leváky.
Hlavy v ZZ lite shaftech zatím i po letech drží, takže je nakonec stačilo jen přegripovat, prodloužit SW a W a trochu vyleštit hlavy. Wedge maj trochu potlučený leading edge ale zatim jsem se do vetšího broušení nechtěl pouštět. K nim jsem si dal dohromady putter Taylormade TPA XII (1986) kterej předloni bohužel přišel se zlomenym shaftem a gripem v dezolátním stavu.
Hlavy v ZZ lite shaftech zatím i po letech drží, takže je nakonec stačilo jen přegripovat, prodloužit SW a W a trochu vyleštit hlavy. Wedge maj trochu potlučený leading edge ale zatim jsem se do vetšího broušení nechtěl pouštět. K nim jsem si dal dohromady putter Taylormade TPA XII (1986) kterej předloni bohužel přišel se zlomenym shaftem a gripem v dezolátním stavu.
Přílohy
Upraveno: